Fiat 500C "Sail by Irmscher": 200 de exemplare modificate de compania germană

de Alexandru Monenciu
Luni, 25.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană de tuning, Irmscher, și-a pus semnătura pe o ediție limitată a modelului Fiat 500C. Vor fi produse doar 200 de exemplare.

Germanii de la Irmscher sunt de obicei asociați cu modelele produse de Opel. Recent, însă, pe radarul tunerului au apărut și câteva modele Fiat, cel mai recent fiind varianta decapotabilă a lui 500. Cu alte cuvinte, Fiat 500C.

Ediția limitată poartă denumirea 500C "Sail by Irmscher" și vor fi produse doar 200 de exemplare.

Primul dintre ele tocmai a fost finalizat și vine echipat cu jante Turbo Star de 17 inch, accente exterioare bej, o nuanța albastru închis pentru caroserie și geamuri cu tentă fumurie. Potrivit companiei germane, toate cele 200 de unități vor veni în această configurație.

Pentru interior, Irmscher a pregătit ornamente din lemn pentru bord, cotieră centrală, preșuri noi, logo-ul "Sail Edition" brodat pe tetierele scaunelor și o plăcuță numerotată care îți aduce aminte că te afli la bordul unui Fiat 500C special.

Proiectul este bazat pe nivelul de echipare DolceVita. Sub capotă regăsim motorul micro-hibrid de 1.0 litri care dezvoltă 70 de cai putere și 92 Nm cuplu.

via Fiat

Comentarii (1)

  • Deși, când auzi jante pe 17, ai crede că sunt mari, totuși, par foarte ok pe caroseria asta.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru