Ford creşte producţia lui Fiesta ST pentru a face faţă cererii

de Bogdan Mirică
Marti, 06.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Previziunile Ford pentru vânzările noului Fiesta ST au fost depăşite de cererile publicului din Europa. Pentru a face faţă comenzilor, americanii vor creşte producţia la 60 de unităţi pe zi.

Urmareste Automarket
Atunci când a lansat noul Fiesta ST, Ford nu s-a așteptat probabil la o reacție atât de pozitivă din partea publicului. Se pare însă că micul hot-hatch a suscitat un interes deosebit în rândul publicului european. O dovedesc comenzile numeroase pe care constructorul american le-a înregistrat.

Potrivit oficialilor Ovalului Albastru, numărul clienților care au comandat deja versiunea ST este dublu față de cel estimat la începutul anului.

În primele șase luni ale lui 2013, previziunile Ford anunțau 5000 de comenzi. În realitate, numai în Marea Britanie s-au înregistrat 3000 de cereri, ceea ce reprezintă o treime din totalul comenzilor din prima jumătate a anului.

Esential 60 de unităţi Fiesta ST va produce Ford pentru a face faţă cererii.
Pentru a face față cererii, Ford a anunțat că va crește capacitatea de producție cu 15%, ajungând să de-a naștere la 60 de unități în fiecare zi.

Potrivit primelor statistici publicate de Ford, cele mai populare culori în rândul clienţilor sunt portocaliu Pearlescent Molten şi albastru Spirit Metallic. Nuanţele au fost cerute de 45% dintre cei care au comandat Fiesta ST.

via Ford

Comentarii (8)

  • Vasilica
    Din ce am vazut in presa de specialitate, spulbera tot in clasa lui. Bravo lor!
    26 9
  • o masina prea cuminte atat ca design cat si ca performante ...poate o femeie va fi atrasa de..o chestie dasta cu evacuare de golf tdi
    8 28
  • @Tony
    Stiu o tipa foarte atrasa de masina asta.! O cheama.... Ken Block!
    27 5
  • Arata cel mai bine din clasa ei. Iar acum este si cea mai performanta pe circuit. Stiu ca exista acele clisee ca de fapt e clio si nu mai stiu ce cazane dar cand tragi linie asta rupe tot
    17 6
  • kamikaze
    Sa moara dusmanii...
    11 5
  • Doar cu Polo se bate, ca si vanzari si putin poate cu Opel Corsa OPC...
    Restul exista mai mult pe hartie...
    13 1
  • asa e, dar Corsa Opc Nur Edition este putin cam peste toata clasa ei fapt recunoscut si de Top Gear in 2011 la lansarea ei , ceea ce despre Fiesta nu am auzit.
    http://www.topgear.ro/blog/planeta-topgear/masinile-anului-2011-4305.html
    5 4
  • de`acord, insa versiunea aia de Corsa e speciala. daca ar fi facut si ei un fiesta rs (cum are focusul) le puteam compara...
    oricum, isi merita cu prisosinta laudele...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru