Ford Focus va primi noua versiune Active X Vignale: jante de 17 inch, faruri LED și volan din piele

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Focus va primi în curând o versiune Active X Vignale care va fi echipată standard cu faruri LED, jante de 17 inch și volan din piele. În plus, gama Focus va avea de anul viitor o motorizare mild-hybrid de 48 de volți.

Noua generație Ford Focus a fost prezentată în primăvara anului trecut, iar printre noutățile de la vremea respectivă au fost versiunea Active cu gardă la sol mai mare și nivelul de echipare Vignale cu elemente premium.

Constructorul american a anunțat în această săptămână că va lansa o nouă versiune Active X Vignale, prin care va combina practic elementele de referință de la versiunea Active și nivelul de echipare Vignale.

Ford menționează că Active X Vignale va fi echipat standard cu jante de aliaj exclusive de 17 inch, faruri LED, plafon și oglinzi latere negre, în timp ce la interior volanul și scaunele sunt îmbrăcate în piele. De asemenea, tot standard sunt incluse și sistemul Head-up Display și sistemul de asistență Active Park Assist.

Pentru moment, Ford nu a anunțat ce motorizări va oferi pentru Focus Active X Vignale și nu a menționat data lansării pe piață sau prețurile de comercializare.

În schimb, producătorul a dezvăluit că gama Focus va primi în cursul anului viitor un sistem mild-hybrid EcoBoost Hybrid de 48 de volți. Din păcate, Ford nu oferă alte detalii pentru moment, însă menționează că Focus va fi unul dintre cele 14 modele electrificate care vor fi anunțate până la sfârșitul anului 2020.

Ford Focus s-a comercializat în aproape 195.000 de unități în primele 10 luni ale anului pe cele mai importante 20 de piețe din Europa.

Via Ford

Comentarii (5)

  • focusatu_satului
    mai simpatic parca asa cocotat si cu shine pe tavan
    dar inauntru e kia leit
    si motorasul 1.0 cu frana motor zero e umor negru pe compacte
    focusu fiind si mare. hatchul pare break si tournieru troleibuz cu burduf
    25 2
  • cam da....Active X e singura versiune ce iese din banalitatea noului design abordat de Focus

    iar interiorul e.... noaptea mintii
    15 5
  • Intai sa vina cu motorizari si apoi sa vina cu basini gen piele si HUD. Ca nu-si ia lumea Focus inaltat ca sa stea in piele. Eu am fost foarte interesat de un Active chiar de curand ca stiam ca au reduceri si iesea la pret bun si cand m-am dus la dealer ..surpriza, nu aveau decat pe motor de 1 L . Ca la 1,5 isi iau amenzi de la UE. Deci motoare dezvoltate de cativa ani si ei deja nu se mai incadreaza ! Vai mama lor ,ei si cu Opel, batea vantul pe la ei !
    18 2
  • Confirm,pe langa ca motorul ala de 1,5 nu se incadreaza in emisii, este un sac fara fund cu probleme, bine zicea cineva pe aici ca e un motor rateu.
    10 0
  • @focusatu_satului
    Radeti voi de versiunile hatch si break, dar nu cred ca ati vazut Focus Sedan... acolo sa vezi pocitanie: impresia vizuala e ca e lunga la o placinta desirata si dizgratios total la partea din spate, cu o consola spate ca la autobuz si o luneta imensa si intinsa care vara iti face un efect de sera de nici ac-ul nu mai face fata
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru