Ford Mustang Convertible facelift: primele imagini si informatii despre versiunea decapotabilă a sportivei americane

de Daniel Popescu
Vineri, 20.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Mustang Convertible a primit un facelift care introduce modificări minore de design și un instrumentar de bord complet digital de 12 inch, pe lângă îmbunatățiri la motoarele V8 de 5.0 litri și EcoBoost de 2.3 litri.

La numai două zile după ce ne-a prezentat în detaliu Ford Mustang facelift, constructorul american revine cu două imagini în premieră cu unele modificări la versiunea decapotabilă.

Ford Mustang Convertible facelift nu aduce schimbări majore din punct de vedere al designului, iar producătorul afirmă că principalele noutăți sunt semnalate în partea frontală și la spate, dar și la linia aerodinamică. Puținele fotografii publicate nu arată acest lucru în mod explicit, însă Ford anunță și 3 noi culori pentru caroserie și 12 variante pentru jante.

De asemenea, Ford nu a publicat nicio imagine cu interiorul, însă a menționat prezența unui instrumentar de bord complet digital de 12 inch care poate fi personalizat după preferințe, așa cum am văzut și pe Mustang facelift. Alte noutăți sunt funcția MyMode, care memorează setările personale, și numeroase tehnologii de siguranță, printre care Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection.

Performanțele motoarelor EcoBoost cu 4 cilindri de 2.3 litri (317 CP) și V8 de 5.0 litri (422 CP), care sunt de asemenea disponibile și pe piața europeană, au fost îmbunătățite fără o creștere a puterii, iar oferta include acum și o cutie de viteze automată cu 10 trepte, care a fost anunțată la dezvăluirea lui Mustang facelift. În plus, Ford a îmbunătățit și tehnologia pentru suspensia MagneRide pentru o mai bună manevrabilitate.

Pentru început, Ford Mustang Convertible facelift va fi disponibil în Statele Unite începând din toamna acestui an.

Via Ford

Comentarii (1)

  • Bogdan
    In sfarsit ceva frumos
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru