Fostul Ferrari al lui David Beckham își caută proprietar

de Alexandru Monenciu
Marti, 07.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Ferrari 360 Spider, fabricat în 2001, își caută un nou propritar. Mașina i-a aparținut chiar celebrului fotbalist David Beckham pe vremea când juca pentru Manchester United.

Ferrari a produs modelul 360 din 2000 până în 2005. Au fost asamblate 8.800 de exemplare Modena (coupe), 7.565 de unități Spider (decapotabile) și 1.288 de exemplare Challenge Stradale.

Fiind un supercar produs de o marcă extrem de iubită, printre proprietari s-au numărat și persoane foarte cunoscute. Spre exemplu, celebrul fotbalist David Beckham a deținut un Ferrari 360 Spider pe vremea când juca pentru echipa Manchester United.

Mașina, produsă în 2001, își caută acum un nou proprietar. Este vopsită într-o nuanță neagră și are un interior îmbrăcat în piele.

Lista de dotări opționale include, printre altele, jante BBS Challenge, scaune din fibră de carbon, grilă spate Challenge și un sistem de evacuare Tubi.

În prezent, fostul Ferrari 360 Spider al lui David Beckham are aproximativ 12.700 de kilometri la bord și se află într-o condiție excelentă.

Prețul cerut pentru un supercar deținut în trecut de unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume? 123.000 de euro.

via Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Ma uit la Ferrari-ul asta si ma gandesc ca pe vremuri chiar si la supecaruri aveai ceva garda la sol si unghiuri de atac/degajare disponibile. Acuma daca vrei sa iti iei un Focus amarat ( spre exemplu) te gandesti de 2 ori daca ai pe unde sa te dai cu el sau unde sa il parchezi fara sa-i distrugi spoilerele. Si tot producatorii vin apoi si fac pe nevinovatii, ca nus' de ce domne vor clientii doar suv si cross..
    7 3
  • Se caută un nou ppprooo...prietar...

    Eventual tânăr fotbalist


    https://science.hotnews.ro/stiri-terra-26068176-ianuarie-2023-fost-romania-cea-mai-calda-luna-cand-exista-date-meteo-complete-unde-fost-peste-6-grade-fata-normal.htm
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru