Fotospion: Dacia Duster cu cabină dublă testat pe străzile din România

de Bogdan Mirică
Joi, 21.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O imagine spion surprinsă recent pe străzile din România demonstrează că modelul Dacia Duster ar putea fi oferit în viitor şi în variantă pick-up cu cabină dublă.

După ce ieri v-am oferit primele poze ale noului Renault Kwid şi am analizat împreună similarităţile estetice şi tehnologice între mini SUV-ul francezilor şi produsele Dacia, astăzi revenim la producătorul autohton şi planurile sale de viitor.

Dacă până vom vedea un omolog al lui Kwid sub sigla Dacia va mai trece o perioadă, gama ar putea să se lărgească în viitorul apropiat cu un Duster Pick-up, de această dată cu cabină dublă.

O fotografie publicată zilele acestea pe reţelele de socializare a aprins nenumărate speculaţii privind posibilitatea unui asemenea model. Fotografia a surprins un prototip Duster cu cabină dublă aflat în teste.

Toate gândurile s-au îndreptat imediat către Romturingia, carosierul român care are deja o comandă de 500 de unităţi Duster Pick-up pentru compania Petrom.

Dacia Duster Pick-Up: a doua versiune de caroserie a modelului

Urmareste Automarket
Potrivit 0-100.ro, oficialii Romturingia ar fi recunoscut implicarea lor în acest proiect şi faptul că maşina va fi construită fără nici o legătură cu Dacia.

Imaginea spion trădează faptul că noul Duster Pick-up cu cabină dublă ar putea fi cea mai lungă variantă de caroserie a SUV-ului de la Mioveni.

Nu e de mirare că în ciuda celor două rânduri de scaune, prototipul oferă o benă aproximativ la fel de încăpătoare cu cea a pick-up-ului cu doar două locuri.

sursă foto

Comentarii (7)

  • antonny
    modelul care va aparea in 2016 -2017 ....o sa fie o schimbare totala
    12 2
  • fraierul
    Ca să se vândă bine la arabi să-i facă suportul de mitralieră standard şi nu ca opţional.
    18 2
  • arata rezonabil
    6 2
  • photoshopeala penala - lame
    1 9
  • In curand motorizarile Dacia vor fi euro 6 toate si va fi si cutie automata. Asta mi s-a zis intr-o reprezentanta Dacia zilele trecute.
    2 2
  • (sarcasm on) uau tudor, nu cred, cum ai reusit sa prevestesti asemenea fapte de importanta majora?
    1 3
  • Nu am prevestit nimic, am scris ce mi s-a zis intr-o reprezentanta. Stii macar ce inseamna cuvantul "prevestire" ?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru