FOTOSPION: Noul Volkswagen ID.Buzz GTX, surprins fără urmă de camuflaj

de Tiberiu Safta
Miercuri, 16.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen ID.Buzz GTX, versiunea mai puternică a monovolumului electric, a fost surprins în timpul testelor publice fără pic de camuflaj. Noul model are un design ușor diferit și, evident, un propulsor electric mai puternic față de versiunea obișnuită.

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Volkswagen ID.Buzz GTX, versiunea mai puternică a monovolumului electric. Noul model a fost surprins în timpul testelor publice pe șoselele din Europa, fără urmă de camuflaj. Datorită acestui lucru, putem observa o diferență la nivel estetic între versiunea de performanță și cea obișnuită.

Față de ID.Buzz standard, versiunea GTX aduce o bară de protecție cu un design complet nou în partea din față. Putem vedea aici o priză de aer trapezoidală de dimensiuni mai mici, precum și două ornamente sculptate în părțile laterale pentru un aspect ușor mai sportiv.

Alături de noua bară de protecție, ID.Buzz GTX va primi și jante cu un design nou, evident și acestea având un aspect cu o notă mai sportivă.

Noul Volkswagen ID.Buzz GTX va fi propulsat de două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte. De aici rezultă tracțiune integrală și o putere totală de 335 de cai putere.

Viitorul ID.Buzz GTX urmează să fie lansat oficial în 2024.

Imaginile cu noul Volkswagen ID.Buzz pot fi văzute aici.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru