Frații electrici Skoda Enyaq iV și Volkswagen ID.4 au primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 14.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Enyaq iV și Volkswagen ID.4 au fost testate de Euro NCAP în cea de-a doua sesiune din 2021. Ambele modele electrice au fost recompensate cu 5 stele la testele de siguranță.

În cea de-a doua sesiune de teste din 2021, Euro NCAP a testat patru modele: Dacia Logan și Sandero, dar și frații electrici ai Grupului Volkswagen: Skoda Enyaq iV și Volkswagen ID.4.

Dacă rezultatele modelelor producătorului de la Mioveni le știm deja, atât Enyaq iV cât și ID.4 au fost recompensate cu 5 stele la testele de siguranță organizate de Euro NCAP.

"Ambele au avut performanțe impresionante și au fost separate de câteva puncte în diferitele categorii de testare," notează reprezentanții organizației independente.

Skoda Enyaq iV a primit 94% pentru protecția oferită adulților, cu 89% a fost notată protecția oferită copiilor, 71% este trecut în dreptul protecției utilizatorilor vulnerabili ai șoselelor și cu 82% au fost notate sistemele de siguranță.

De partea cealaltă, rezultatele noului Volkswagen ID.4 sunt următoarele: 93% protecția oferită adulților, 89% protecția oferită copiilor, 76% a primit protecția oferită pietonilor și bicicliștilor, iar cu 85% au fost notate sistemele de siguranță.

Ambele modele supuse testării au fost echipate cu pachete standard de siguranță.

via Euro NCAP

Comentarii (5)

  • Catalin
    Susțin! Primele modele care primesc 2 stele peste maximul de 3. Cunoscătorii de la Mioveni știu de ce
    7 2
  • Catalin
    Susțin! Primele modele care primesc 2 stele peste maximul de 3. Cunoscătorii de la Mioveni știu de ce. PS: cred ca le-au trosnit exact în camera aia video care lipsește pe Dacia
    8 4
  • ACE - Craiova
    Cum era vorba aia celebra - (doar) daca VREI - POTI?!

    Bravos VW si SKODA!!!!
    9 6
  • inexorabil
    Ace Ventura, eşti de-un optimism molipsitor. În optica ta melioristă, (aproape) totul de pe lume este Bravos!

    Apropo, propun ca Ace-soluţie de curăţat (materie cenuşie) să devină membru al Academiei Române. N-ar fi însă nevoie de consultarea unui specialist PR pentru a-i sugera titlul de pe hârtie al discursului de recepţie, care să-i garanteze succesul, fiindcă titlul cu pricina s-ar naşte de la sine: “Bravos Academia!”.
    7 1
  • EEEEE n-are cum !!!!!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru