Skoda enyaq iv

Marti, 31 August 2021 | Industrie

Skoda a asamblat 100.000 de mașini electrificate. Până în 2030, cehii vor lansa trei modele pur electrice

Constructorul ceh de automobile a asamblat 100.000 de mașini cu emblema iV (descrie un model Skoda cu sistem de propulsie pur sau parțial electric). Vehiculul aniversar este un Enyaq iV.
Luni, 23 August 2021 | Intern

Prețuri Skoda Enyaq iV 80X în România: versiunea cu 4x4 pornește de la 48.400 de euro

Skoda Enyaq iV, în versiune cu două motoare electrice, poate fi comandată și în România. Denumită oficial Enyaq iV 80X, aceasta pornește de la 48.360 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 14 Aprilie 2021 | Siguranta

Frații electrici Skoda Enyaq iV și Volkswagen ID.4 au primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP

Skoda Enyaq iV și Volkswagen ID.4 au fost testate de Euro NCAP în cea de-a doua sesiune din 2021. Ambele modele electrice au fost recompensate cu 5 stele la testele de siguranță.
Marti, 16 Februarie 2021 | Modele noi

Skoda Enyaq iV primește nivelul de echipare Sportline

Skoda Enyaq iV, primul SUV electric din istoria constructorului ceh, poate fi comandat și într-o versiune Sportline. Printre noutăți regăsim jantele supradimensionate și elemente sportive pentru exterior și interior.
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Industrie

Skoda a început producția SUV-ului electric Enyaq iV: până la 350 de unități pe zi vor ieși de pe linia de asamblare

Skoda a început miercuri producția SUV-ului electric Enyaq iV la uzina de la Mlada Boleslav. Capacitatea maximă va fi de 350 de unități pe zi, în contextul în care modelul se produce pe aceeași linie de asamblare cu Octavia și Karoq.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Skoda pregătește o versiune coupe a SUV-ului electric Enyaq iV: modelul ar urma să fie prezentat în 2021

Skoda a demarat o serie de teste cu viitoarea versiune coupe a lui Enyaq iV. Conform primelor informații, SUV-ul coupe electric va fi prezentat în cursul anului viitor.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Skoda pregătește o versiune coupe pentru SUV-ul electric Enyaq iV: constructorul ceh a început testele sub camuflaj

Skoda testează un prototip care anticipează lansarea unei versiuni coupe pentru SUV-ul electric Enyaq iV. Cel mai probabil, noul model va prelua motorizările și bateriile disponibile pe Enyaq iV.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric are până la 300 de cai putere și autonomie de până la 510 de kilometri

Skoda a prezentat noul SUV electric Enyaq iV, care este disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere. În funcție de variantă, autonomia este de până la 510 de kilometri.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Noi schițe oficiale cu Skoda Enyaq iV: cehii dezvăluie blocurile optice și stopurile SUV-ului electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie

Skoda a publicat noi schițe oficiale cu Enyaq iV, în care dezvăluie blocurile optice și stopurile SUV-ului său electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie. Viitorul model va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere, în timp ce autonomia va fi de până la 500 de kilometri.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Primele schițe oficiale cu Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va fi prezentat în data de 1 septembrie

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu Enyaq iV, SUV-ul său electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie. Viitorul model va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere, în timp ce autonomia va fi de până la 500 de kilometri.
Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima schiță oficială cu interiorul viitorului Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea ecran central de 13 inch și head-up display cu realitate augmentată

Skoda a publicat prima schiță oficială cu interiorul viitorului Enyaq iV. SUV-ul electric va fi prezentat în 1 septembrie și va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, un ecran central de 13 inch și un head-up display cu realitate augmentată.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric cu autonomie de până la 500 de kilometri va fi prezentat în 1 septembrie

Skoda a publicat prima imagine teaser cu viitorul Enyaq iV, SUV-ul electric dezvoltat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Noul model va fi prezentat în 1 septembrie.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Skoda Enyaq iV, surprins în timpul testelor: producția SUV-ului electric va începe la sfârșitul acestui an

Unul dintre prototipurile viitorului Skoda Enyaq iV a fost surprins în timpul unor teste. SUV-ul electric pregătit de cehi va intra în producție la final anului, livrările urmând să înceapă în 2021.

Tag-uri similare

Skoda, SUV, SUV electric, SUV Skoda, Skoda Enyaq, Enyaq, enyaq iv, skoda enyaq iv, SUV electric Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru