Noi schițe oficiale cu Skoda Enyaq iV: cehii dezvăluie blocurile optice și stopurile SUV-ului electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie

de Paul Cosma
Miercuri, 19.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat noi schițe oficiale cu Enyaq iV, în care dezvăluie blocurile optice și stopurile SUV-ului său electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie. Viitorul model va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere, în timp ce autonomia va fi de până la 500 de kilometri.

Skoda Enyaq va fi primul model al constructorului ceh care va utiliza platforma MEB a Grupului Volkswagen, iar acesta va lua forma unui SUV electric de segment mediu (D).

Cehii continuă campania de promovare pentru Enyaq iV și dezvăluie noi schițe oficiale, după cele ce au fost publicate săptămâna trecută.

Acum, constructorul din Mlada Boleslav ne prezintă imagini cu blocurile optice, care vor beneficia de tehnologia Full LED Matrix, dar și cu stopurile viitorului SUV electric.

Designerii Skoda spun că noul Enyaq va continua pe același trend cu Scala, Kamiq sau Octavia când vine vorba de “iluminatul exterior cu caracter dinamic”, care are la bază modulele LED.

SUV-ul electric va avea o lungime de 4.648 mm, o lățime de 1.877 mm și o înălțime de 1.618 mm, cu un ampatament de 2.765 mm, valori foarte apropiate de cele ale SUV-ului Kodiaq.  

Skoda Enyaq iV va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare de până la 306 cai putere și cu trei variante pentru baterie.

Via Skoda

Comentarii (2)

  • Ba,"frumos"nume,dupa Karoq si Kodiaq acum imi gadila urechile baietii de la Skoda cu Enyaq.Astept in viitor si Fabiq,Octaviaq si Superbiaq.
    9 3
  • tot peste 2-3 ani ca ID.4?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru