Blocuri optice

Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Noi schițe oficiale cu Skoda Enyaq iV: cehii dezvăluie blocurile optice și stopurile SUV-ului electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie

Skoda a publicat noi schițe oficiale cu Enyaq iV, în care dezvăluie blocurile optice și stopurile SUV-ului său electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie. Viitorul model va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere, în timp ce autonomia va fi de până la 500 de kilometri.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Iata noua fata a lui Volvo C30!

Volvo a publicat astazi primele informatii imagini oficiale ale faceliftului operat pe compactul C30. Modeul scandinav a primit un aspect forntal nou si mai multe optiuni de personalizare.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

Volvo C30 facelift: primele fotografii

Volvo pregateste o fata identica cu cea a conceptului S60 si pentru modelul compact C30. Primele imagini se pare ca au debutat deja pe internet insa o confirmare oficiala intarzie sa apara.
Duminica, 30 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Primul teaser al noului Fiat Grande Punto facelift

Fiat a publicat primul teaser al noului Grande Punto Facelift. Acesta isi va face debutul in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Joi, 09 Iulie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Viitorul Ferrari F450 spionat cu caroseria de serie

Ultimele fotografii spion au dezvaluit formele caroseriei noului Ferrari F450 precum si faptul ca versiunea de serie va oferi lumini LED in blocurile optice fata.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Mercedes-Benz, Fiat, Honda, Volvo, Salon Auto, Concept, Frankfurt, emisii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru