EXCLUSIV: Viitorul Ferrari F450 spionat cu caroseria de serie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.07.2009
Ultimele fotografii spion au dezvaluit formele caroseriei noului Ferrari F450 precum si faptul ca versiunea de serie va oferi lumini LED in blocurile optice fata.

Intentiile Ferrari de a lansa inclouitorul actualului F430 la Salonul de la Los Angeles sunt tradate inca o data de un set de fotografii spion. De aceasta data, specialistii de la CarPiX au reusit sa surprinda prototipul de teste cu viitoarea caroserie a modelului de serie si nu doar sasiul mascat de infatisarea unui F430.

Imaginile spion lasa sa se intrevada liniile de design pe care le va adopta supercarul precum si faptul ca in partea frontala, Ferrari a ales sa foloseasca lumini LED. In partea posterioara se observa trei tevi de esapament dispuse in linie, organizare care ar putea fi insa anulata in cazul versiunii de productie.

Blocurile optice spate preiau forma rotunda intalnita la modelele Calutului Cabrat si sunt pozitionate foarte aproape de montantii posteriori. Analizand dimensiunile prototipului surprins in teste, se pare ca viitorul F450 va avea o lungime totala mai mica decat cea a predecesorului si o inaltime mult mai redusa.

Din primele informatii, Viitorul F450 va fi animat de un propulsor V8 ce ofera peste 500 de cai putere.

via | WCF & CarPix

Comentarii (7)

  • Merge si asta pana nu i-a foc !
    3 7
  • Mihail
    da-le manele
    bai coane, ia foc numai daca e condus de dastia cu iq-ul unei plante.
    nu e oltcit sa ia foc din senin.....
    bai copiii jucati-va dreaq nfs, solitare si nu mai postati aiurea comentarii
    4 2
  • @Mihail
    Deci sa nu conduci si tu unul Mihail ca o sa ia foc.
    daca ai avea un pic de creier si ceva cunostinte auto nu ai mai abera pe aici.
    2 6
  • ...asa si asa
    Oricum ar fi Ferrari tot Ferrari ramane. Si chiar daca ar schimba putine elemente la el tot s-ar observa si sigur se va cumpara. Si ca sa ai o astfel de masina, trbuie sa stii sa conduci. Ca daca te crezi la NFS.....cam asta patesti: ia foc.
    2 1
  • si avioanele se prabusesc si tot sunt cele mai sigure mijloace de transport
    2 2
  • Mihail
    serveste
    @R dc te simti atacat ? ai un ferrai si alergi ca nebunul cu el prin oras, printre participantii in trafic ?.....cauzand accidente ?
    stii sa tragi concluzii,deci sa conduci tu unul , ....i-ti doresc tie sa ai un ferrari, un tel in viata.....
    comparatia cu oltcitul ,din comentariul meu , care te-a ofensat atat de mult,recunosc,a fost probabil prost aleasa , si probabil fara sens , si mi-am dat seama de-abia dupa ce am trimis.(nu exista optiunea edit).
    stiam despre problemele cu incalzirea compartimentului motor la modelele ferrari, materialele care oarecum ajuta la propagarea incendiului, daca este cazul,DAR ASTA IN IDEEA IN CARE ESTE SPONTAN......nu in urma unui accident......dar dupa cum am mai citit si in alte stiri vizand modelele ferrari, imediat comentariile se indreptau in directia asta, si de aceea am reactionat in felul asta.
    faza asta cu ferrari in flacari aa ajuns la fel de folosita ca expresia aia de la top gear despre sandero.......doar pt ca au fost aratate imagini cu un prost , posesor de ferrari care a facut accident in care a fost implicat un ferrari , masina care a luat foc ( NU SPONTAN ).
    asa ca nu-mi tine mie predici cu privire la cunostintele mele din domeniul auto.
    sal.
    2 1
  • abia astept sa vad primul exemplar ars :)
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru