LED

Miercuri, 04 Iulie 2018 | Intern

Continental și Osram au înființat o nouă companie, cu divizie în România: producție de sisteme de iluminat pentru industria auto la Iași

Companiile de tehnologie Continental și Osram au înființat o companie comună a cărei activitate a început oficial în această lună. Noua companie are o divizie și în România, la Iași, acolo unde va produce sisteme de iluminat pentru industria auto.
Luni, 05 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

BMW i8 va avea faruri pe bază de laser

BMW va introduce pe noul i8 o tehnologie de iluminare complet nouă, superioară celei actuale, bazate pe LED. Modelul bavarez va beneficia de faruri cu lumină laser.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Tehnologie

STUDIU: LED-urile cresc autonomia maşinilor electrice cu până la 10 kilometri

Farurile care funcţionează pe baza tehnologiei LED îmbunătăţesc autonomia modelelor electrice cu până la 10 kilometri. Studiul a fost realizat în SUA de către Osram.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Tuning

TechArt "reinventeaza" Panamera la Frankfurt

Tunerul german a dezvaluit astazi in cadrul Salonului de la Frankfurt propria sa interpretare a modelului Porsche Panamera. Modificarile sunt, cel putin momentan, doar de ordin estetic.
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Tuning

Ferrari 599 GTB preparat de Novitec

Germanii de la Novitec Rosso au modificat pentru a treia oara modelul Ferrari 599 GTB. In urma kitului instalat, propulsorul acestuia livreaza 660 CP.
Joi, 09 Iulie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Viitorul Ferrari F450 spionat cu caroseria de serie

Ultimele fotografii spion au dezvaluit formele caroseriei noului Ferrari F450 precum si faptul ca versiunea de serie va oferi lumini LED in blocurile optice fata.
Marti, 24 Martie 2009 | Modele noi

Vulca S, supercar exclusivist de 630 de cai putere

Faralli & Mazzanti, o companie italiana de nisa, a lansat versiunea de performanta Vulca S a modelului cu acelasi nume. Puterea totala urca pana la 630 de cai.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | GENEVA 2009

EDAG prezinta conceptul viitorului: Light Car

Salonul Auto de la Geneva va marca debutul unui concept mai putin obisnuit, care va impresiona prin abundenta inovatiilor pe care le va promova.
Luni, 12 Ianuarie 2009 | DETROIT 2009

Chrysler a prezentat conceptul 200C EV la Detroit

Chrysler a prezentat la Detroit un concept care prefigureaza filozofia de design pe care compania o va urmari pe viitor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Porsche, Mercedes-Benz, Salon Auto, Concept, Chrysler, Frankfurt, tuning, supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru