TechArt "reinventeaza" Panamera la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.09.2009
Tunerul german a dezvaluit astazi in cadrul Salonului de la Frankfurt propria sa interpretare a modelului Porsche Panamera. Modificarile sunt, cel putin momentan, doar de ordin estetic.

Chiar daca editia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt a pus un mare accent pe vehiculele electrice, tunerii de performanta nu au ezitat sa isi expuna cele mai noi creatii, echipate cu sute de cai putere, capabile sa emita sute de grame de CO2.

Este si cazul celor de la TechArt, care au dezvaluit in cadrul salonului german propria interpretare a celui mai nou model Porsche: coupe-ul cu patru usi Panamera. Pentru inceput, tunerul german propune un pachet stilistic care include un bodykit discret, jante noi si cateva optionale pentru interior. Pachetul de baza va fi disponibil incepand cu luna decembrie a acestui an.

Pentru cei mai pretentiosi, care isi doresc ceva mai multa putere si agresivitate, TechArt promite un al doilea pachet, mult mai bogat, cu modificari substantiale la nivelul motoarelor, disponibil insa abia la inceputul lui 2010.

Botezat Aerokit 1, pachetul de baza prezentat zilele acestea la Frankfurt incearca sa evidentieze trasaturile sportive ale noului Panamera.

Pentru aceasta, tunerii au adaugat praguri laterale si o extensie spoilerului frontal, au inglobat un deflector in spoilerul posterior, au atasat un eleron pe acoperis si au evidentiat mai bine prizele de aer de la nivelul bosajelor.

La toate acestea se adauga, doar in cazul versiunii Turbo, un set de lumini LED pentru blocurile optice fata, tevi de esapament ovale din inox si jante de 20 sau 21 de inch, din aliaj.

La interior, tunerii au pregatit o tapiterie in doua nuante, cu cusaturi contrastante si piele alcantara, alaturi de un volan sportiv si instrumente de bord in culori diferite. Consola centrala, portierele si plansa de bord sunt la randul lor personalizate cu ajutorul unor insertii decorative.

Comentarii (4)

  • mmmm.....
    interiorul este unul dintre cele mai reusite.
    nu-mi place genul asta de spate
    1 1
  • Penalu
    Mai exista Porsche? Credeam ca a dat faliment......
    1 3
  • @Automarket ce trebuie sa fac ca sa ma bagati in seama? Am intrebat ceva si nu mi se raspunde.
    Intrebarea este--Ce platforma va avea succesorul lui Chevy Spark?
    0 0
  • PEntrU NaiVU
    de KAMAZ 6X6 din '84
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru