Volvo C30 facelift: primele fotografii

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.09.2009
Volvo pregateste o fata identica cu cea a conceptului S60 si pentru modelul compact C30. Primele imagini se pare ca au debutat deja pe internet insa o confirmare oficiala intarzie sa apara.

Dupa ce coupe-cabrioletul C70 a primit fata conceptului S60, un alt model Volvo ar urma sa beneficieze de un facelift binemeritat. Este vorba despre mezinul gamei constructorului suedez, care exista deja pe piata din anul 2006. Cu numai doua saptamani inainte de deschiderea portilor Salonului Auto de la Frankfurt, pe internet au inceput deja sa circule primele imagini cu faceliftul noului C30, sustrase din brosurile transmise dealerilor.

Compactul suedez fura blocurile optice fata intalnite pe conceptul S60, forma alungita a acestora si grila frontala restilizata fiind singurele modificari notabile. In partea posterioara, modelul compact al celor de la Volvo va primi o serie de linii mai sportive, vazute deja pe variantele echipate cu pachetul sportiv R-Design.

La interior ne putem asteapta la o serie de modificari minore si la imbogatirea echiparilor. Este posibil ca si motorizarile disponibile in gama sa devina mai puternice si mai economice cu cateva procente.

via | Autoblog

Comentarii (19)

  • Facelift reusit, dupa parerea mea. Mie, unul, imi place.
    13 1
  • JOSNIC
    Rusine VOLVO. Daca au ajuns si astia sa copie coreenele, sunt varza. KIA Cee'd sta la baza acestui design, in special partea frontala.
    2 23
  • pt noks
    ba desteptule volvo are partea frontala asemanatoare de o gramada de timp...du-te cu kia cee'd a ta
    11 0
  • @NoKs
    Nenea, ai nevoie ori de un oftalmolog, ori de un glonte-n cap. Alege!
    10 0
  • marian
    marian
    degiaba tot mai frumos e ceed si mai eftin si de un milion de ori mai bun. degiaba fac norvegieni camioane bune gen MAN ca la masini sunt praf gen Volvo si Proton
    0 17
  • Asemanare
    Si mie mi se pare ca seamana izbitor de mult fata cu partea frontala de la Kia ProCeed.
    0 9
  • alexandru26
    draguta masina....putin putin are ceva in partea frontala de la Kia Ceed, dar este doar o asemanare, ce aveti cu baiatu?, isi exprima si el o parere nu trebuie sa sarita cu gura pe el.

    Marian, camioanele Man sunt facute de germani, poate ai vrut sa spui Scania sau Volvo care sunt produse de cei din nord, nu o lua ca pe un repros ci doar ca un sfat.

    Salutare !!
    7 0
  • @marian vs. DEX = 0-1
    @marian

    degeaba iti dai cu parerea :P
    8 0
  • costin
    pentru MAN
    oameni buni MAN este produs suta la suta nemtesc, iar siguranta la volvo chiar si cu zgarciogii de la ford sub aripa carora fusera, tot reprezintala capitolul siguranta. O super masina cu exceptia spatelui in rest cititi mai multe din cele cu adevarat automobilistice si mai putine poze
    9 1
  • frenchbusines
    lol
    lol de cand proton e marca suedez, daca nu stii mai bine intreb inainte sa iti fac de rusine, proton e marca indonesian sau corean daca nu ma insal
    2 2
  • C30
    Sa spui despre Volvo ca ar avea ceva in comun cu Kia inseamna ca nu ai urcat niciodata intr-un Volvo (de mers nici nu mai zic).
    Oricum sunt niste poze neoficiale, deci nu ar trebui sa se faca atata caz pe seama lor. Pe de alta parte Volvo mizeaza pe linia de design noua promovata de viitorul S60 care apropo, fie iti place, fie nu-cale de mijloc nu prea e (chestie tipica suedeza-la fel e si la SAAB). Asa ca, daca nu va place mai bine nu mai comentati, pentru ca nu intelegeti acest tip de design :)
    8 0
  • greu de ucis
    C30
    de cand am vazut un C30 expus de cei de la Volvo in fata la HardRock Cafe la Herastrau care ERA RUGINIT pe dedesupt nu mai cred in acest model...poate doar in XC90, 60.
    mai ales ca nu am vazut de mult vreunul in trafic
    iar cand am vazut era condus de niste femei cu fetze care aratau ca nu fac diferenta intre o masina si o bicicleta...
    sorry volvo dar bye-bye-bye....
    singura varianta nordica la care ma mai uit este SAAB
    2 3
  • @greu de ucis
    E o opinie cu care eu (fan Volvo) nu sunt de acord, dar ti-o respect. (mai ales in privinta ruginii-are caroserie galvarizata garantata de producator 12 ani parca). Respectele mele pentru faptul ca ti-ai expus parerea negativa in mod civilizat. Putini "oameni" mai procedeaza asa in ziua de azi. :)
    4 0
  • volvo rulz
    daca ar tine linia de securitate cum tine volvo toti fabricantii de automobile ar fi ceva , ganditi putin
    2 0
  • volvo este in top
    Foarte frumoasa jucaria...bravo
    4 0
  • masini......nu jucarii
    O masina foarte reusita, si oricum comparatia volvo - kia mi se pare total improprie, nu as compara ceed-ul nici cu focus sau golf, astra etc......... masini de la marci consacrate
    1 0
  • Bravo volvo
    design reusit, face-lift'ul e frumos, desi in opinia mea si originalul arata foarte bine.
    volvo ramane volvo, mereu independenti indiferent sub aripa cui au stat sau nu au stat.
    SIguranta si comfort, totul intr'o masina.
    Volvo bravo!!! tot asa

    masina perfecta: siguranta suedeza si motorizare germana!
    1 0
  • adrian
    coreene!?!?!
    mi se pare reusit, fata in linia generala a lui volvo, care intotdeauna a fost o masina cu personalitate!
    2 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    RAMIN TOTUSI CELE MAI SIGURE MASINI DIN LUME,LA CAPITOLUL SIGURANTA.SI TREBUIAU SI EI SA SE MODERNIZEZE .SI PENTRU CARE N-ATI CONDUS UN VOLVO PINA ACUM,VA ROG FRUMOS SA VA ABTINETI LA COMENTARII GEN COREEAN,JAPONEZ,ETC.LUATI-VA VOI DIN ALEA.ATI AJUNS VOI SA COMENTATI TIMPENII PE SEAMA UNOR FIRME CU TRADITIE,CARE EXISTA DINAINTE SA VA NASTETI VOI.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru