OFICIAL: Volvo C70 facelift fura "fata" conceptului S60

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.09.2009
Volvo a dezvaluit astazi primele imagini ale faceliftului operat pe decapotabila C70. Cum era de asteptat, modelul suedez "imprumuta" aspectul frontal al conceptului S60.

Volvo incearca sa isi surprinda fanii prezenti in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt cu faceliftul actualului C70, primul model care adopta noile linii de design definitorii pentru viitoarea filosofie a suedezilor. Decapotabila a preluat astfel aspectul frontal al conceptului S60, apreciat de specialisti in momentul lansarii sale la Detroit.

La nivel exterior, principalele modificari constau in alungirea blocurilor optice, similar cu cele de pe S60, revizuirea spoilerului frontal si inlocuirea grilei radiatorului. In partea posterioara, se observa un retus al spoilerului, stopuri cu lumini LED si caractere mai mare pentru numele Volvo, pozitionat pe capacul portbagajului.

Desi imaginile oficiale nu au fost insotite de un comunicat de presa, ne putem astepta ca suedezii sa imbunatateasca gama de propulsoare si sa aduca o serie de modificari suspensiilor si sistemului de franare. Prima aparitie live a conceptului va avea loc la Frankfurt, debutul in showrrom-uri fiind asteptat la sfarsitul acestui an sau la inceputul lui 2010.

Comentarii (4)

  • Claudiu
    Cool
    tara rau:X:X:X
    6 0
  • wow!
    Superb!
    8 0
  • Design
    Volvo-urile devin tot mai frumoase de la model la model :D
    8 0
  • ....
    O bijuterie pe patru roti!!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru