SUV electric Skoda

Marti, 09 Aprilie | Masini electrice si hibride

Skoda va lansa un viitor SUV electric cu 7 locuri în 2026

Potrivit informațiilor din presă, Skoda se pregătește să lanseze un nou model electric în următorii 2 ani. Acesta ar urma să fie un SUV cu 7 locuri, care va fi lansat în 2026 și care va fi bazat pe conceptul Vision 7S.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Industrie

Planurile Skoda în gama de vehicule electrice: cehii își doresc în portofoliu un nou model de oraș și un sedan

Thomas Schäfer, noul președinte al consiliului de administrație Skoda, își deorește ca până la finalul acestui deceniu, constructorul ceh să aibă în gama de electrice un nou model de oraș, dar și un sedan.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Skoda pregătește o versiune coupe a SUV-ului electric Enyaq iV: modelul ar urma să fie prezentat în 2021

Skoda a demarat o serie de teste cu viitoarea versiune coupe a lui Enyaq iV. Conform primelor informații, SUV-ul coupe electric va fi prezentat în cursul anului viitor.
Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima schiță oficială cu interiorul viitorului Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric va avea ecran central de 13 inch și head-up display cu realitate augmentată

Skoda a publicat prima schiță oficială cu interiorul viitorului Enyaq iV. SUV-ul electric va fi prezentat în 1 septembrie și va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, un ecran central de 13 inch și un head-up display cu realitate augmentată.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Skoda Enyaq iV: SUV-ul electric cu autonomie de până la 500 de kilometri va fi prezentat în 1 septembrie

Skoda a publicat prima imagine teaser cu viitorul Enyaq iV, SUV-ul electric dezvoltat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Noul model va fi prezentat în 1 septembrie.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Skoda Enyaq iV, surprins în timpul testelor: producția SUV-ului electric va începe la sfârșitul acestui an

Unul dintre prototipurile viitorului Skoda Enyaq iV a fost surprins în timpul unor teste. SUV-ul electric pregătit de cehi va intra în producție la final anului, livrările urmând să înceapă în 2021.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | General

Skoda aniversează 125 de ani: cehii vor sărbători prin lansarea primului SUV electric al companiei, dar pregătesc și evenimente speciale alături de vehiculele istorice

Pentru a sărbători cei 125 de ani de la înființarea Skoda, oficialii constructorului ceh pregătesc o serie de evenimente speciale. În plus, reprezentanții companiei menționează că anul acesta vom face cunoștință cu primul SUV electric Skoda.
Vineri, 24 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Skoda va lansa în 2020 un SUV electric cu autonomie de circa 500 de kilometri: "Nu există alternativă la electrificare"

Skoda a confirmat că în 2020 va lansa primul său SUV electric, care va avea o autonomie de aproape 500 de kilometri şi se va baza pe platforma MEB.

Tag-uri similare

Skoda, SUV Skoda, SUV electric Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru