Prețuri Skoda Enyaq iV 80X în România: versiunea cu 4x4 pornește de la 48.400 de euro

de Alexandru Monenciu
Luni, 23.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda Enyaq iV, în versiune cu două motoare electrice, poate fi comandată și în România. Denumită oficial Enyaq iV 80X, aceasta pornește de la 48.360 de euro cu TVA inclus.

La începutul lunii iunie, cehii de la Skoda au completat gama SUV-ului electric Enyaq iV cu versiunea de top Enyaq iV 80X. Aceasta dispune de două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte. Împreună, cele două motoare electrice dezvoltă 265 de cai putere și 425 Nm cuplu. Bineînțeles, folosirea a două motoare îi asigură mașinii și tracțiune integrală, o trăsătură esențială pentru cei care se gândesc la Enyaq ca la un SUV.

În aceste condiții, SUV-ul cu zero emisii din Mlada Boleslav atinge 100 de km/h în 6.9 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 160 km/h.

Mulțumită unui acumulator de 77 kWh (valoare netă), autonomia maximă este de până la 496 de kilometri.

Acum, noua Skoda Enyaq iV 80X poate fi comandată și în România. Prețul pornește de la 48.360 de euro, cu TVA inclus.

Lista cu dotări standard include, printre altele, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, tapițerie din stofă, Digital Cockpit, pachetul Chrome, senzori de parcare față/spate, Front Assist, cameră video pentru mersul cu spatele și sistem multimedia cu ecran de 13 inch.

via Skoda

Comentarii (10)

  • MariusXV
    Hmmm, imi iau un frumos apartament la mare de banii astia
    12 6
  • ca viitoarea Skoda Rumburaq să fie mai ieftină
    9 4
  • Io nu înțeleg de ce au scos Skoda citygo electric din oferta. Era f bună pentru oraș. Daca tot era perfecta atunci nu inteleg de ce se găsesc atâtea Skoda citygo electric la vânzare la preturi destul de mici comparativ cu prețul de listă.... eu cred că o electrică din asta second hand tot o sa mi iau peste vreo zece ani.
    Deocamdată studiez. Și a luat un nenea ceva phev și a băgat puțin în priză acasă. Cost total curent pe luna n curs vro 1400 de lei , e drept după vreo 10 alimentari.
    11 3
  • @nsrei. De ce cred eu ca ești un troll? Referitor la acel nenea de care zici. 10 alimentări la un phev înseamnă maxim 100 kw, hai 200 kw dacă are X5 phev. 200 x 0.5 lei kw = 100 lei. Eu folosesc o electrică, nu îți spun de care fiindcă sigur o sa vrei peste vreo 10 ani și tu, și factura la EON de la 150-200 lei acum e aproximativ 400 lei. In contextul in care o incarc de vreo 4-5-6 ori maxim pe luna.
    7 3
  • @f13n a zis cost total 1400. Poate pana sa aiba phev era costul 1300 :))
    6 2
  • Andrei
    E atât de hidoasa ca voi visa urat la noapte. Ar trebui sa cenzurați partea frontală, sa nu moara câteva când vede urâțenia.
    7 4
  • Tricoul
    Ce SUV-uri tată?! Astea-s monovolume toată ziua.
    9 1
  • Printre cele mai urâte mașini pe care le-am văzut vreodată...
    6 3
  • dar nu la noi. la ce prețuri sunt, abia dacă te atingi de un studio…
    1 2
  • Arata chiar bine de tot Enyaq-ul. Cred ca este singura electrica pe care mi-as cumpara-o acum. Are un pret bun, dotari moderne, garda la sol pentru orice coclauri, spatiu interior, confort, autonomie buna. E un best buy in gama electricelor, dupa parerea mea.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru