G-Power G1 V8 Hurricane RS, cel mai rapid BMW Seria 1 M Coupe din lume

de Sebastian Toma
Miercuri, 26.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă BMW Seria 1 M Coupe nu satisface unii clienţi în materie de putere, cei de la G-Power au găsit o soluţie pentru cei care vor mai mult: G1 V8 Hurricane RS.

Esential 600 CP dezvoltă motorul V8 supraalimentat al lui G-Power G1 V8 Hurricane RS.
BMW Seria 1 M Coupe a primit un pachet inedit de la G-Power. Kitul se numeşte G1 V8 Hurricane RS şi implică un motor V8 supraalimentat în locul propulsorului turbo cu şase cilindri în linie. Noua unitate dezvoltă 600 CP şi 580 Nm şi este cuplată unei transmisii DCT cu două ambreiaje şi şapte trepte. Împreună, trenul de propulsie asigură un sprint 0-100 km/h în 4.4 secunde, 0-200 km/h în 12.7 secunde şi o viteză maximă de peste 330 km/h.

Pe lângă motorizarea potentă, BMW Seria 1 M Coupe primeşte şi o capotă din fibră de carbon, un capac al portbagajului din acelaşi material şi un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 inch. Pachetul de tuning include şi o evacuare sport din oţel inoxidabil, sistem de frânare carbon-ceramic şi o suspensie reglabilă pe înălţime şi duritate.

Cei de la G-Power nu au specificat preţul acestei conversii şi nici disponibilitatea sa.

Având în vedere că BMW a construit doar 4.000 de unităţi ale lui Seria 1 M Coupe, ar fi tragică dispariţia acestora în favoarea unor versiuni V8 supraaalimentate, însă tunerii germani au o mică nişă pentru această conversie deosebită. Tunerii de la G-Power au deja o versiune proprie a lui BMW Seria 1 M Coupe, care păstrează motorul original şi dezvoltă 440 CP şi 590 Nm. Aceasta atinge suta în 4.5 secunde cu start de la zero şi poate accelera până la 300 km/h.

Via Worldcarfans

Comentarii (5)

  • jumatate din masina este motorul
    4 0
  • Victor
    Jumatate din masina este numele dat de un copil in varsta de 5 ani, in rest frumos.
    3 0
  • performantele masini sunt egale cu ZERO...........
    600 HP si 0-100 in 4,4...........si vorbim de o masina care are maxim 1.6 tone......
    3 3
  • Sigur nu este o greseala cu acceleratia de la 0-100? Modelul standard atinge in 4.9 secunde, cu 250 de cai in plus aproape e de 4.4?
    6 1
  • incearca si aia sa face ceva bani pe prostia fraierilor .... mai bine le cumperi direct de la bmw si alea-s mai sigure si au performante suficiente .... diferenta de pret .... total nejustificata ! dupa parerea mea !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru