Genesis lansează noul G80 Sport cu sistem de direcție integrală și nuanță exterioară specială

de Alexandru Monenciu
Luni, 05.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Genesis, marca premium de sub umbrela Hyundai, a publicat primele imagini și informații despre noul G80 Sport. Debutul comercial este programat pentru al treilea trimestru din 2021.

Actuala generație Genesis G80 a debutat anul trecut, la finalul lunii martie. La fel ca vechea iterație, sedanul coreean poate fi comandat și într-o versiune Sport, constructorul publicând acum primele imagini și informații despre aceasta.

Noul Genesis G80 Sport vine cu spoilere modificate, prize de aer mai mari, jante cu diametrul de 20 de inch, etriere vopsite în roșu, grilă cu finisaj negru cromat și o nuanță specială pentru exterior. Numele său este Roșu Cavendish.

Sud-coreenii au pregătit pentru interior o tapițerie în culoarea Roșu Sevilla, volan sport cu elemente roșii și ornamente din aluminiu și fibră de carbon.

Motorizările noului G80 Sport rămân un mister, pentru moment. Genesis a dezvăluit, însă, că sedanul dispune de sistem de direcție integrală (virează cu și roțile din spate).

Debutul pe piață este programat pentru al treilea trimestru din 2021.

via Genesis

Comentarii (4)

  • Cred că ar cam fi cazul unei reconsiderări și o recalibrăre a claselor si categoriilor de autovehicule. La ora actuală găsești off road cu dotări de limuzină și cutie automată în loc de troliu și bull bar, sau mini suv cu garda la sol și la fel de mare cat un Oltcit. Denumiri pompoase care nu mai au nicio legătură cu clasa inițială. Așa și cu Genesis sport, și nu numai, limuzina asta nu are nici în clin nici în manecă cu clasa sport. Cu tapițerie din piele roșie și fel de fel de ornamente și afafiuri costisitoare, în afară de un motor superperformant nu are nimic comun cu sintagma sport.
    13 9
  • Exact,cum era acu' cativa ani vw polo de 1.2 si 55 de cai pe care il puteai comanda in versiunea de echipare sport,ori la Renault Clio de acu' doi-trei ani,1.2 motorul,tamburi pe spate da' se numea GT.
    8 9
  • ciuma roșie
    Nu se poate așa kitsch, roșu Cavendish britanic p-afară cu roșu Sevilla spaniolesc înăuntru la o coreancă.
    Plus de ce i-au mai pus un rând de faruri, să fie de rezervă?
    18 6
  • Ion ion
    Ar trebui sa pună și becuri de rezerva la unele mașini, cocalarii au banii de unele mașini scumpe (rate,camătă, tătic bogat) dar când se arde un bec sau calculatoru de pe far umbla noaptea zici că-s cu motoretă cu un bec.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru