Goodbye, Farewell and Amen

de Mircea Meşter
Joi, 31.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

În spatele lucrurilor frumoase din viață stă foarte multă muncă asiduă.
Ralph Lauren, designer

Este, probabil, singura dată când pe un site auto este citat un om de afaceri care a reușit în viață în domeniul fashion. Dar aici nu este neapărat vorba despre un site auto sau despre pantaloni. Ci despre o simplificare la limita maximă a unei povești care a început acum 15 ani, în toamna ploioasă a anului 2005.

Este povestea site-ului pe care vă aflați astăzi. Automarket.ro a fost conceput pentru a deveni aripa de conținut auto a unei companii care deținea deja două site-uri mari și apreciate: Cinemagia.ro și Eva.ro. Atunci, în toamna acelui an, o mână de oameni a decis să transforme ceea ce ar fi trebuit să fie un site mai degrabă utilitar - în esență un site al cărui nucleu era o secțiune în care sunt listate prețurile mașinilor din showroom-urile românești - într-o publicație auto cu acte-n regulă.

Iar regulile editoriale asupra cărora mâna asta de oameni s-a pus de acord au fost simple: nu vom face compromisuri, vom construi un site de calitate, iar informația va fi mereu prezentată în cea mai pură formă a sa. Scopul evident al dezvoltării unui proiect în această direcție era atingerea unui nivel înalt de încredere în rândul cititorilor. Cu asumarea faptului că încrederea se adună greu, uneori în ani întregi de muncă grea, dar se pierde extrem de ușor.

S-a născut Automarket.ro. Se întâmpla în primăvara anului 2006, după o perioadă destul de lungă în care munca s-a desfășurat în off. Era un site care și-a propus din primul moment să ofere știrile auto în regim de agenție de presă: cât mai repede posibil, cât mai neutru posibil și cât mai corect posibil.

În plus, Automarket.ro devenea unul dintre cele mai moderne site-uri auto la nivel estetic. Pentru acele vremuri, în care flash-ul era la modă și mailurile erau încă un vis pentru mulți, Automarket era altceva și la nivel de conținut, dar și la nivel estetic.

Și contextul era unul interesant. Automarket.ro se lansa într-o piață virtual inexistentă, în care revistele auto dominau clar peisajul și în care singurele site-uri auto existente în zona editorială, dar la un nivel incipient, erau promotor.ro și autoshow.ro. Nu existau mai mult de câteva sute spre mii de cititori pe zi. 

În cei 15 ani de la acel moment, Automarket a devenit unul dintre reperele presei auto din România. Secretul a fost unul singur, așa cum descria perfect Vidal Sassoon mai sus: munca. Și nu doar munca, cât munca ghidată mereu de căutarea calității. În contexte care au variat de la criza economică din 2008 până la momente de vârf ale industriei auto, Automarket a încercat mereu să se poziționeze în zona informației de calitate livrate cât se poate de obiectiv și mai ales de integru. 

Nu a existat niciun moment în cei 15 ani care au trecut de la lansarea proiectului și până astăzi în care vreunul dintre redactori să fie îndrumat înspre ascunderea, eliminarea, omiterea unor informații importante pentru cititori. Iar generațiile de redactori care au făcut parte din echipa redacțională pot să confirme asta, indiferent de locul în care aceștia au ajuns astăzi să lucreze. Într-o piață auto online care de ceva vreme și-a pierdut busola calității, am ținut cu dinții, indiferent de situație, să ne păstrăm sentimentul de mândrie și de responsabilitate în fiecare text pe care l-am semnat pe acest site. 

Greșeli? Bineînțeles.

Multe. Și inerente. Și asumate.

Erori voite în detrimentul cititorilor care vor să afle informații despre mașinile lor? Niciodată. A fost parte din promisiunea pe care am făcut-o și de care am ținut cu dinții până-n ultima zi.

Din multe puncte de vedere, Automarket.ro este și o școală. Din echipa redacțională au făcut parte foarte mulți jurnaliști de calitate care au avut libertatea de a-și pune propria ștampilă stilistică pe texte. De-asta ați citit aici texte simple, texte complexe, texte seci satunci când informația a trebuit să fie oferită rapid și eficient, dar și texte de sinteză și opinii care au adunat culoare și structuri diferite. Automarket este un loc în care au început să lucreze în presa auto oameni care ulterior au continuat să evolueze și să conducă destinele unor nume mari din presa auto din România. Publisheri sau Editori ai unor titluri respectate și citite nu doar la noi, ci și în afară.

Automarket.ro este, fără să exagerez deloc, un fenomen apărut și dezvoltat astfel din dorința unor oameni de a-și face meseria fără compromisuri și cu ajutorul unor manageri care au înțeles că imaginea, calitatea și produsul sunt uneori mai importante decât traficul pur. Și, deși sunt elemente normale într-o societate normală, în România ultimilor ani ambele elemente sunt lăudabile și de apreciat.

Automarket va împlini 15 ani în 31 martie 2021 și va continua să fie unul dintre proiectele de pionierat ale presei auto, iar speranța mea e că cititorii săi vor rămâne oameni informați și integri.

Mi-a făcut plăcere să fiu citit de voi. Să ne revedem cu bine.

Mircea Meșter

Comentarii (27)

  • La multi ani, Automarket! Sa aveti un an nou plin de realizari, cu o gramada de lansari si saloane auto, cu cititori multi si destepti. Sa fiti sanatosi, sa fie un an bun si pentru voi si pentru noi, iar daca nu, sa ni-l facem mai bun. Ca sta in puterea noastra.

    P.S. Sunteti buni! Dar ati putea fi perfecti daca ati schimba fontul. :)))
    20 1
  • petrush
    la multi ani cu sanatate si bucurii !.si felicitari pentru profesionalism.
    ps.alti oameni, in alte locuri compara modelul actual cu un model scos din fabricatie mai de mult..si noi puteam cand eram mai tineri.ehehei...
    7 1
  • La mulți ani! Într-adevăr, dincolo de divergențele în opinie și unele cazuri (nu multe) în care m-ați supărat, trebuie să recunosc că Automarket e cel mai de calitate site auto din România și de aceea continui să mă aflu aici în ciuda micilor supărări trecute. Alte publicații în domeniu (nu dăm nume) și-au pierdut calitatea, au început să dea tot felul de știri mondene sau preluate din alte părți, iar din păcate, în unele momente au atins și o limită indecentă (ca să nu zic porno - am zis-o oricum).

    În ianuarie fac 6 ani de când vă citesc și asta după ce vreme de alți 5 ani am adunat colecții de reviste auto pe care le cumpăram lună de lună. M-am oprit și am trecut în online.

    Ca sfat, aș fi foarte recunoscător dacă nu ați mai șterge comentarii atunci când acestea apar pe fondul unor articole pe teme sensibile, cum a fost BLM (în contextul susținerii lor de către Hamilton și echipa de F1 a Mercedes). Dacă știți că asemenea articole pot încinge spiritele, mai bine le evitați decât să cenzurați și rămâne să discutăm despre mașini și mai puțin despre subiecte sociale.

    Le urez numai bine tuturor cititorilor, chiar și celor care nu mă plac și pe care poate nici eu nu-i plac :)
    8 1
  • Acum am realizat și că pleci de la Automarket. Ce să zic, cam trist, dar îți urez succes în cariera profesională pe mai departe!
    9 1
  • @Mircea,
    Automarket.ro n-o sa mai fie niciodata la fel fara tine. Cred ca am inceput sa scriu pe site de prin 2007, nu mai stiu exact cand. E greu de crezut si de acceptat cat de repede trece timpul.

    Nu stiu ce te-a facut sa pleci. Din titlu nu suna prea bine. Sper sa o faci de buna voie, pentru ca ai gasit sau vrei ceva mai bun. Fara sa te cunosc prea mult, iti spun ca meriti.

    Automarket.ro din pacate nu mai e ce-a fost. Stiu ca am fost poate unul din cei mai toxici useri in trecut. Poate mai sunt, dar cu siguranta unele lucruri s-au schimbat. Cu timpul am inteles ca este absolut inutil sa lupt cu si pentru lucruri pe care nu le pot controla. Este extrem de complex, dar si foarte frumos in acelasi timp. Schimbarea poate fi in bine sau in rau, dar este atat de necesara. Pentru ca face parte din viata.

    Plecarea ta de la Automarket.ro este extrem de dureroasa. Cred ca m-am atasat de site-ul asta mai mult decat as vrea sa recunosc. Si mi-au fost necesare eforturi enorme sa nu mai intru de cateva ori pe zi, sa citesc si sa particip la comentarii. Cred ca mi-am facut cativa prieteni aici. Cu siguranta si multi dusmani :):):) Dar odata cu trecerea anilor, ranchiunele personale, in cazul meu, s-au atenuat iar in clipa de fata sunt foarte aproape de zero.

    Din pacate nivelul conversatiilor a scazut foarte tare in ultimii ani. De fapt am ajuns la puctul in care nu mai am rabdare sa citesc nici macar 3-4 raduri, pentru ca totul este aceeasi repetitie. O oglinda deprimanta a mentalului dezaxat pe care unii se simt liberi sa si-l expuna in public din spatele anonimatului. Sunt enorm de multe de spus in clipa asta, dar in clipa asta vreau sa ma concentrez doar pe Automarket.ro si pe tine.

    Schimbarea formatului Automarket.ro cu ceva timp in urma n-a fost cea mai fericita, din pacate. Vesinicele plangeri legate de fonturile greu de citit au cazut si vore cadea pe urechi surde. Apoi, faptul ca trebuie sa dai scroll la greu, sa sari peste tone de reclame ca sa ajungi la comentarii, pe mine ma umple de dezgust. Stiu ca site-ul isi face veniturile din publicitate, dar se pare ca cineva a decis ca limitele bunului simt pot fi complet ignorate si cititorii tratati ca niste tampiti. Mai are putin si devine genul ala de articole pe care dai click pentru ca au un titlu extrem de bun, dar pana sa ajungi la miezul povestii te plimba prin zeci de poze si zeci de next-uri de te saturi si te lasi pagubas.

    Automarket.ro iti datoreaza enorm de mult. Anumite lucruri nu pot fi cuantificate, si nici spuse in cuvinte. Ar interesant de aflat daca cineva din cercul tau sau din managementul de deasupra realizeaza lucrul asta. Nu stiu care e parerea ta personala despre mine :):), dar eu imi doresc din toata inima sa te citesc, sau sa te vad in viitor pe internet. Succes maxim si fie ca 2021 sa ne aduca tuturor multa sanatate si normalitate, iar tie personal succese incredibile. Talentul si corectitudinea castiga intotdeauna, fara nici o indoiala. Mai ales pe termen lung.

    A fost superb si a fost memorabil. Si noi toti, veterani sau mai cruzi pe site-ul asta, iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi. Dincolo de munca si stirile la zi, ne-ai aratat o parte frumoasa a sufletului tau. Iar asta s-a simtit la fiecare articol.

    Cheers and all the best.
    21 3
  • @zarnesteanu
    Nu pot sa cred ca in epoca informatiei cineva se mai plange ca il deranjeaza reclamele,inclusiv pe YTube. Adblock plus pe calculator,pe orice motor de cautare,dureaza 1 min sa puneti extensia( debifati din setari inclusiv reclamele discrete) iar pe mobil schimbati motorul de cautare: brave,opera...si bifati blocarea reclamelor din setari :))
    14 5
  • Calitatea comantariilor a scazut din vina celor de la AutoMarket. Poti comenta si nelogat(de ce sa iti mai faci cont?) iar cand vine vorba de cenzura nu ii inteleg deloc,sterg unele comenarii dar le lasa pe altele unde altii jignesc sau o iau masiv pe aratura cu atacul la persoana.
    23 4
  • Blocare reclame
    Pentru sistemul de operare Android aș recomanda UC Browser (care are în reglaje posibilitatea de blocare a reclamelor ; există și versiunea pentru Windows PC) iar ca înlocuitor pentru YouTube, YouTube Vanced și MicroG ; pentru descărcarea de materiale de pe YouTube se poate folosi TubeMate.
    La mulți ani buni și fericiți.
    16 0
  • La multi ani, Automarket.ro!
    Esti de multa vreme sursa mea de baza de informare in domeniul auto.
    Tine-o tot asa!
    4 4
  • mircea badea
    schimbati formatul paginii! era ok inainte. schimbati si scrisul!

    abia vad aceste litere si ma si chinui sa dau scroll!!!!!

    v-am zis toti de multa vreme, ce mai asteptati?!!!
    25 1
  • PaȘiPusi
    „Goodbye, Farewell and Amen”?
    Păi, dacă te bucuri așa de tare că scapi de noi, atunci ia de-aici: du-te învârtindu-te!
    19 23
  • Calitate? Pe automarket? Unde CNG inseamna gaz natural compresat, Q8 e cel mai mare SUV din gama Audi etc?

    You must be fun at parties.
    24 8
  • Un cititor ocazional
    Mult succes Mircea. Acel adio lasa sa se inteleaga ca nu vei mai lucra in media, sper ca nu cazul.
    Am realizat acum ca sunt cititor al
    acestui site aproape de la aparitie.
    Ultima schimbare de format pe mobil este una nefericita, reclame peste continut, nu toti suntem it- isti sa stim cum sa le blocam si nu vad rostul reclamelor daca pot fi blocate asa usor pe de alta parte. Mai lucrati la incadrare, cred ca se prefera clasificarile pe caroserii, lucru lasat cam deoparte.
    8 2
  • Un cititor neatent
    Nu era Adio, scuzati neatentia. E amen si e o aluzie cu care nu rezonez...sper sa fie de bine pt toti...An nou fericit
    2 5
  • @nume & automarket
    Hai sa nu judecam dupa cateva greseli, calitatea unui lucru e data de un ansamblu.
    Eu mi- am ales masina dupa acest site si sunt recunoscator ca exista.
    As prefera o comparabilitate mai corecta, de ex Stelvio e comparat si incadrat la SUV- uri mari ceea xe nu e corect. As vrea sa vad toate sau mai corect optiunile cand caut o masina de o anumita caroserie iar linia intre premium si mass mkt e prea brutal considerata, in alte parti ale lumii nu se face diferentierea asa. Multumesc
    6 11
  • ^
    Doar cateva? Sunt nenumarate greseli precum cele enumerate de mine.
    Apoi, parerile celor de mai sus nu le-ai citit? Unde se plange lumea de comentarii, reclame, font?
    Tu, la randul tau, esti nemultumit de un alt aspect, fara legatura cu ce s-a mentionat anterior.
    Calitate? Mai degraba, dupa cum zice un proverb romanesc, fiindca eu nu am citit nici Ralph Lauren, nici Vidal Sassoon, fiecare cioara isi lauda puiul.
    Si, pana la urma urmei, de ce acest anunt? Cui ii pasa ca persoana X paraseste compania Y? Oamenii isi schimba zilnic locurile de munca. Fara a publica un text in limba materna, caruia sa ii atribuie un titlu intr-o alta limba.
    25 8
  • @Mircea - imi pare rau sa aud ca pleci, dar inteleg perfect. Cateodata ne dorim o schimbare, este in natura umana.

    Sper totusi ca acest site sa nu o ia pe domeniul can-can-ului. Ca un avid cititor de continut auto in format print din 1994 (Auto Pro, Auto Motor si Sport, cateodata Auto Bild), am apreciat masiv faptul ca nu am avut parte de tot felul de stiri "showbiz" pe Automarket si ati ramas tot timpul aproape de fenomenul auto.

    Sunt unul dintre criticii acestui site, atunci cand e necesar, dar sunt si unul dintre cei care apreciaza un continut de calitate.

    Destul de amuzant, chiar acum cateva zile comentam faptul ca nu s-a mai implementat sistemul de comentarii cu user logat (...ce de minusuri mi-am luat... :) ) si cum de ceva vreme ai cam disparut de pe site.

    Sper de asemenea intr-o schimbare a fontului, nu stiu cine a decis implementarea fontului "Railway", dar merge mai degraba intr-un site prezentare a unei companii decat pe un site de stiri. Folositi ceva clasic, simplu.

    In ceea ce priveste continutul, cred ca este foarte mult loc de imbunatatit pe domeniul motorsport, unde continutul este foarte putin si intarziat. Sunt un pasionat de Formula 1, dar sunt atat de multe alte sporturi cu motor care merita promovare (DTM, ADAC GT Masters, WEC, WTCC, Formula E, WRC, Campionatul National de Raliuri, Viteza in Coasta etc. etc.). Este foarte greu de acoperit toate competitiile, dar clar pot fi aduse multe imbunatatiri la partea de motorsport.

    Iti doresc "multe succesuri" (dupa cum spunea o clasica in viata), toate cele bune si sa ne auzim cu bine.
    19 0
  • @Automarket.ro La multi ani!
    Desi locuiesc in Suedia de 8 ani citesc in continuare stirile voastre. Stiri pe care am inceput sa le citesc de pe la inceputurile voastre, cand lucram in Romania in spatele unui birou. Pauzele le umpleam cu stirile voastre.
    Greseli? Da. Ati facut si faceti in continuare. Cel mai tare ma deranjeaza cele gramaticale pe care niste editori, oameni de litere de altfel, nu ar trebui sa le faca. Stiu, din viteza si dorinta de a prezenta o stire cat mai rapid se mai comit si greseli, DAR acestea se pot edita/corecta ulterior. Voi nu o faceti, chiar daca acestea va sunt prezentate.
    O alta problema este aplicatia pentru Android. In anul de gratie, iata deja, 2021 multa, daca nu foarte multa lume foloseste un astfel de dispozitiv. Din aplicatie nu se poate scrie un comentariu (de aceea nu am lasat comentarii in ultimi ani), va lipsesc foarte multe reclame (bani pierduti), nu se poate da like/dislike unui comentariu, fotografiile nu se pot mari pentru a vedea detalii, si alte imbunatatiri se pot face.
    @Mircea. Sper sa-ti fie bine in viitor, indiferent unde vei ajunge. Sa auzim de bine.
    9 0
  • @cgino2000
    Daca alegeti varianta "versiune site desktop" puteti posta si de aplicatia de pe mobil.
    Zi buna!
    1 6
  • Pentru cei care imi sugereaza sa instalez tot felul de chestii pe calculator, eu am alta abordare. Mie nu-mi place sa-mi pun softuri dubioase pe nimic. Prefer softurile si sistemele de operare consacrate si legale. Platesc anual Norton Antivirus complet si pana acum n-am avut probleme sa-mi sparga nimeni vreun calculator, laptop, tableta sau telefon. Deci pentru mine variantele alea sunt "pas".

    @Blocare recleme, multumesc pentru sugestii. O sa incerc YouMate pentru ca am tone de material care mi-ar place sa le tin pentru mai tarziu, offline.

    Mi se pare incredibil sa aflu cata ura exista in unii. Adica tu, @PaSiPusi, cand te desparti de cineva dupa ani de zile in tragi un picior in gura, ii arunci toate mizeriile pe care le-ai adunat si-i zici "du-te invartindu-te"? Bai, aveti cate unii niste caractere mizerabile de cea mai joasa speta.
    Va place sa cititi gratis, ca sobolanii, fara sa scoateti un ban din buzunar, dar pretentii de saroma cu da-toate, pana la cer si inapoi. In timp ce in viata reala frecati buha la frecventa maxima si habar-n-aveti sa puneti doua paie cruce. Mi-e greata. Ia pune tu mana miticule si scrie un articol, si verifica la sange si datele, si gramatica. Fa tabele, complete la perfectie, cu cifre, cu toata oferta de pe piata, de pe 5 continente si sa te vad cat iti ia. Dupa o saptamana, ai pus creionul jos si te lasi pagubas. Ca e mult mai usor si mai satisfacator sa stai pe margine ca o balega si sa imputi locul cu comentarii.
    Pline de pretentii. In viata am observat, cu cat nivelul intelectual e mai jos, cu atat mai greu de multumit sunt carpanosii care n-au nimic in buzunar dar vor servicii mult peste minimul gratis care li se pune la dispozitie.
    5 2
  • Blocare reclame
    @zarnesteanu Cu plăcere.

    Pentru calculatoarele cu sisteme de operare Windows recomand browserul Opera.
    Pe lângă posibilitatea nativă de a bloca reclame în magazinul Opera se găseste extensia (add-on) AbBlock Plus.
    Cei care doresc să folosească în Opera extensii pentru Chrome o pot face instalând extensia "Install Chrome extensions".
    Cum ambele firme (Opera respectiv Google) beneficiază de o reputație decentă în privința securității iar extensiile provin din magazinele oficiale, șansele ca acestea să creeze probleme de securitate sunt reduse.
    Sunt consacrate, sunt legale, sunt gratuite (se pot face donații) și sunt utile.
    ( Se poate folosi si UC Browser for Windows ; informațiile de mai sus sunt valabile, cu modificările de rigoare, și în acest caz.)
    Toate cele bune.
    6 1
  • Blocare reclame
    Iar pentru a îmbina avantajele celor două "lumi" ( Windows respectiv Android) se poate folosi BlueStacks care permite instalarea și utilizarea de programe pentru Android pe calculatoarele cu Windows.
    5 1
  • inexorabil
    N-aş fi vrut să intervin în conflictul de mai sus (că sigur i-aş fi luat apărarea lui @Zărne şi atunci m-aş fi putut trezi acuzat de subiectivism), dar contestatarul lui @Zărne s-a dedat la o mârşăvie cu substrat trivial şi atunci nu mai pot accepta noncombatul (meu).

    Domnule PP, observ că îl desconsideri pe Mircea. Nota bene, şi eu aş putea avea motive, nu? Că doar n-a trecut multă vreme de când se pusese motocositoarea pe mine de mama focului (practic, orice text îmi dispărea, inclusiv “on topic”-urile clare ca lumina zilei).

    Realitatea ca atare arată că MM nu este capabil de abilitatea tehnică a lui BM, fiind înclinat spre…beletristică. Acest stil reiese şi din alte surse decât AM. Personal, mă deranjează doar faptul că Mircea refuză Dreapta Credinţă, atât! O asemenea constatare nu se raportează la specificul AM – am descoperit eu altundeva. Dar să merg până la terfelirea persoanei sale reprezintă ultima opţiune posibilă pe lista mea de acţiuni planificate (adică ultima dintre cele deasupra cărora am tras linie de demarcaţie). Până la urmă, dacă mi se pare că trebuie tranşată o eventuală dispută cu MM, i-aş solicita o întrevedere particulară şi doar în această manieră am elucida cauza.

    Condamn însă cu fermitate orice “ieşire în decor” de natura celei de mai sus. Cu atât mai exigent cu cât se comite o infamie, culmea, în numele unei aşa-zise superiorităţi morale. Prin urmare…inexorabilă, orice vei mai afirma de acum încolo, domnule PP, te va descalifica înainte de a deschide gura (şi, evident, de a tasta). Iar bărbăţia pe care o pretinzi altora cu seninătate aplic-o domnia ta cerându-le iertare (şi lui MM, şi lui Zărne) pentru acea porcărie inechivocă – de altfel, ar fi singura cale de a stabili o punte de legătură între intenţii şi fapte.
    7 3
  • PaȘiPusi
    Cine se aseamănă se-adună: zarnesteanu și inexorabil. Sacul și peticul. Lolek și Bolek. Tan cu Tana.

    @zarnesteanu
    Asta a fost replica ta? Doar atât ai putut? Patetic!
    Sau ți-a fost lezat suflețelul neprihănit, ai și plâns puțin și n-ai putut scrie mai mult fiindcă îți tremurau mâinile în urma traumei suferite de citirea comentariului meu?
    Sărăcuțul de tine!...Deja mi-e milă de tine...

    @inexorabil
    Tu te-ai băgat singur în seamă pentru că ești cam nevorbit. Toată lumea te evită și resimți asta.
    Îmi place că tu și prietenul tău dați lecții altora, dar mizeriile din comentariile voastre nu le vedeți.
    Mai ales tu, cel care ești campionul acestui site la numărul de comentarii șterse pe motiv de insulte, agresivitate și delir (uneori mistic).
    Înainte să-mi explici mie despre cum m-aș descalifica, adu-ți aminte că tu ai fost descalificat de mult de către toată lumea, și de către cititori și de către administratori.

    Hai, pa!
    Sau, și mai bine: duceți-vă învârtindu-vă!
    2 9
  • Blocare reclame
    Erată : AdBlock Plus ( nu AbBlock Plus )
    6 0
  • @Blocare reclame, Multumesc inca odata pentru sugestii. Am copiat textele pentru mai tarziu.

    @inexorabil, da-l in goarna ma-sii ca n-ai cu cine. Se pare ca redactia AM isi freaca mainile cand citeste sectiunea comentarii. Textele se sterg in functie de preferinte.

    @AM intreb a 50j-de-mia oara. Care este procedura pentru stergerea contului de pe site-ul asta?

    @pussyca, mascula flescaita, careva din redactia AM mi-a sters ultimul comentariu. Sa-ti repet. Uita-te in oglinda, sterge-ti fardul si trage-ti niste ciocane in fata. Ai niste chestii de indreptat pe-acolo, si cu putin noroc, poate iti porneste si procesorul.

    @AM, daca nu va place comentariul, faceti un efort si stergeti-mi contul de pe Automarket.ro. Este singurul lucru pe care il mai vreau de la site-ul asta. Hai, pentru binele tuturor.
    6 1
  • inexorabil
    Zărne, îţi respect decizia, dar poate, totuşi, te răzgândeşti! Ca să putem strivi acea ploşniţă cu poleială umană şi cu multiple înfăţişări. Ar fi păcat să renunţi în plină încleştare…Impulsuri de dezarmare m-au cuprins şi pe mine de multe ori (pentru că simţim cu inima), dar conştiinţa de luptători (pentru cauza Adevărului) trebuie să primeze! Indiferent ce/cât disconfort inevitabil ne-ar crea. Fiindcă nu ne va asigura nimeni vreodată că viaţa veşnică se dobândeşte stând în pat, fără nicio neplăcere, cu toată “paleta” de alinturi la discreţie.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru