Grupul PSA anunță 116 lansări în următorii doi ani: fiecare model din grup va avea versiune electrică sau hibridă până în 2025

de Paul Cosma
Marti, 26.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul PSA pregătește 116 lansări până în 2021, printre care și concepte, pentru toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, DS, Opel și Vauxhall. Obiectivul PSA este ca fiecare model din grup să aibă cel puțin o versiune electrică sau hibridă până în 2025.

“Electrificarea” merge conform planului la PSA, iar francezii au anunțat că vor să grăbească ritmul de introducere în gamă a mașinilor electrice și hibride.

Un total de 116 lansări în următorii doi ani este planul PSA pentru brandurile Peugeot, Citroen, DS, Opel și Vauxhall, aici fiind incluse și conceptele.

Obiectivul grupului este să crească vânzările cu 50% în afara Europei, până în 2021, și să poziționeze brandurile pe noi piețe: Peugeot în America de Nord, Citroën în India și Opel în Rusia.

Scopul PSA pe termen lung este ca toate modelele din grup să aibă o versiune electrică sau hibridă până cel târziu în 2025.

Un alt obiectiv este “întinerirea” gamelor de modele, astfel încât “vârsta medie” la nivelul grupului să fie de aproximativ trei ani și jumătate.

Via PSA

Comentarii (1)

  • Vor lansa fiecare model si din fata si din spate? :))
    Mi se pare cinstita miscarea cu electrica si/sau hibrida. E pe sistemul "noi va oferim de toate, voi alegeti ce vreti".
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru