Hankook își trece numele pe lista sponsorilor lui Real Madrid

de Bogdan Mirică
Joi, 30.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hankook a anunțat un parteneriat de trei ani cu Real Madrid. Producătorul de anvelope va susține echipa spaniolă în toate competițiile.

Urmareste Automarket
Marile cluburi de fotbal atrag sponsori ca un magnet, iniferent de domeniu. Cel mai nou brand asociat echipei de fotbal Real Madrid este Hankook, producătorul sud-coreean de anvelope, actualul furnizor al pneurilor folosite în DTM. Hankook își extinde prezența și în afara sporturilor cu motor și promite un contract de sponsorizare întins pe trei ani celor de la Real Madrid.

Contractul va demara începând cu luna iulie a acestui an și va presupune mai multe reclame Hankook pe stadionul Santiago Bernabeu. Parteneriatul va include și alte beneficii de marketing și nu se va rezuma doar la meciurile de acasă din Primera Division. Hankook va fi alături de Real Madrid și în meciurile din Cupa Regelui sau din alte competiții internaționale.

Esential 450 de milioane de fani are Real Madrid la nivel mondial.
Hankook speră să ajungă astfel la o bază de fani de 450 de milioane de oameni, Real Madrid fiind unul dintre cele mai iubite cluburi de pe glob.

În Europa, Hankook mai susține încă o echipă de fotbal care activează la nivel înalt în prima ligă germană: Borussia Dortmund. De asemenea, este sponsorul principal al UEFA Europa League.

Comentarii (3)

  • Lasand la o parte fotbalul, chiar am cumparat recent 2 anvelope hankook si pot sa zic ca sunt multumit dupa 5000km cu ele. Vin dupa dunlop si good year care sunt cele mai bune dupa mine dar considerabil mai scumpe.
    7 1
  • @Sandu Si eu sunt in aceeasi barca cu tine. Inainte am avut Continental Premium Contact 2 la 205/55/R16 si dupa 4 sezoane de vara cu ~30.000 km le-am schimbat cu Hankook Ventus Prime 3, o anvelopa care a iesit pe primul loc in testul Auto Bild la dimensiunea mea.

    Pot sa zic ca-s mult mai silentioase si confortabile fata de cele vechi. Deocamdata am ~3000 km rulati cu ele.
    5 1
  • Cristi
    HALA MADRID!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru