Hennessey Venom F5: primele poze cu interiorul hypercar-ului american care vrea să bată Bugatti Chiron

de Petre Barac
Marti, 21.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hennessey a prezentat primele imagini cu interiorul hypercar-ului Venom F5, care vrea să se ia la întrecere cu Bugatti Chiron.

Hennessey Venom F5 a fost proiectat de divizia Hennessey Special Vehicles, având un propulsor V8 biturbo de 1622 de cai putere și, susțin inginerii săi, o viteză maximă de 482 km/h.

După prezentarea din cadrul show-ului SEMA din Las Vegas, Hennessey a dezvăluit acum și primele poze cu interiorul hypercar-ului său.

La interior, Venom F5 este dominat de fibră de carbon, în special pe bord, portiere și podea, precum și pe volanul asemănător monoposturilor de Formula 1.

Fibra de carbon se regăsește și la nivelul întregii caroserii, hypercar-ul american având o greutate de 1.338 de kilograme.

Compania susține că Hennessey Venom F5 poate să parcurgă repriza 0-400-0 km/h în mai puțin de 30 de secunde. Hennessey Venom F5 va fi produs în doar 24 de exemplare, cu un preț de peste 1.3 milioane de euro fiecare.

Via Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru