Hyundai Tucson facelift, debut internațional la New York: vânzările din Europa vor începe în această vară

de Petre Barac
Joi, 29.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai Tucson facelift și-a făcut debutul internațional în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul coreean se prezintă cu noutăți la nivel de design și îmbunătățiri când vine vorba de motoare și tehnologie.

Cel mai bine vândut model Hyundai în Europa, din 2015 și până acum, a fost revizuit și prezentat publicului larg. Este vorba despre SUV-ul Tucson, al cărui facelift a fost gândit și construit în Europa, iar debutul său a avut loc la New York.

Constructorul coreean a venit cu noutăți la nivel de design și promite îmbunătățiri pentru gama de motoare, precum și cele mai performante tehnologii.

Hyundai Tucson facelift – date esențiale:

● Hyundai spune că Tucson facelift a primit un “update major” al designului. “Cu aceste schimbări majore, ne așteptăm ca noul Tucson să rămână foarte atractiv pentru clienții noștri, fiind și cel mai bine vândut model al nostru,” au declarat oficialii coreeni.

● SUV-ul a primit o grilă frontală nouă și blocuri optice redesenate cu tehnologie full LED. Pe lângă acestea, asiaticii au schimbat și stopurile modelului lor.

● Există două motoare pe benzină și două diesel, ale căror specificații diferă în funcție de piață, spun cei de la Hyundai.

Cel mai puternic motor este un diesel de 2.0 litri, 186 CP, conectat la o cutie manuală cu 6 trepte sau, alternativ, la transmisia automată cu 8 trepte.

● În plus, există un alt motor diesel de 1.6 litri în versiunile cu 115 cai putere sau 133 cai putere, ambele oferite alături de transmisie manuală cu 6 trepte și tracțiune față. Pentru versiunea de 133 CP, Hyundai Tucson poate avea noua cutie automată 7DCT și tracțiune integrală.

● Să ne uităm acum la motoarele pe benzină. Tucson oferă un propulsor de 1.6 litri GDI, 132 CP, cutie manuală cu 6 trepte și tracțiune față. Același motor poate să dezvolte până la 177 de cai putere, conectat fie la cutia manuală cu 6 trepte, fie la transmisia automată 7DCT. Tot aici, există și posibilitatea să alegi tracțiunea față sau cea integrală.

● Hyundai Tucson facelift oferă sistem de încărcare wireless QI pentru dispozitivele mobile, ecran de 7 inch cu Apple CarPlay, Android Auto și Bluetooth. Pe lista dotărilor există posibilitatea unui sistem de navigație cu hărți 3D și două porturi USB în varianta standard.

● SUV-ul este echipat cu sisteme active de siguranță precum Autonomous Emergency Braking (AEB), Lane Keep Assist (LKA), Driver Attention Warning (DAW) și Speed Limit Indicator Function (SLIF).

La acestea se adaugă camere 360 de grade pentru vizibilitate sporită la mersul cu spatele și, foarte important, sistemul Advanced Smart Cruise Control (ASCC) care păstrează viteza constantă și distanța față de vehiculul din față, reacționând automat la mișcările acestuia.

● O veste bună pentru clienții din Europa: vânzările lui Tucson facelift vor începe în “câteva săptămâni”, mai exact din vara lui 2018

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru