"I Am Paul Walker": Studiourile Paramount pregătesc un documentar despre viața și moartea actorului american din Fast and Furious

de Mircea Meşter
Duminica, 04.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Accidentul mortal în urma căruia actorul Paul Walker și-a pierdut viața în 2013 va fi parte a unui ducomentar pregătit de studiourile americane Paramount.

Unul dintre evenimentele tragice a cărui veste a făcut înconjurul lumii la sfârșitul anului 2013 va fi subiect de documentar. Viața și moartea actorului american Paul Walker, cunoscut fanilor mașinilor în special pentru prezența în seria de filme Fast and Furious, urmează să fie subiectele unui film documentar pe care-l vor produce studiourile Paramount. 

Paul Walker a încetat din viața în urma unui accident pe care l-a suferit în timp ce era pasager pe scaunul din dreapta al unui Porsche Carrera GT în luna decembrie a anului 2013.

Unul dintre personajele secundare ale seriei Fast and Furious a devenit de atunci subiect principal în știrile tuturor instituțiilor media ale lumii, decesul său fiind încă sub reflectoare după ce fiica actorului, Meadow, a decis să dea în judecată compania Porsche, pe care o acuză că a construit "o mașină nesigură". Germanii au răspuns imediat în acel moment, susținând că responsabilitatea șoferului (Roger Rodas, prieten al lui Walker, decedat și el în accident) este evidentă în contextul în care accidentul mortal a avut loc la o viteză de 160 de km/h, de peste 3 ori mai ridicată decât cea legală pe respectivul tronson.

În plus, mașina fusese modificată față de versiunea care a ieșit din fabrică, iar analiza autorităților arată că aceasta nu fusese nici întreținută corespunzător.

Filmul care va evoca viața actorului american se va numi "I Am Paul Walker" ("Eu sunt Paul Walker"), va fi regizat de Adrian Buitenhus și produs de Derik Murray, un specialist al genului documentar. Murray a devenit cunoscut după ce a produs documentare despre viața pilotului american Dale Earnhardt și a fostului președinte american John F. Kennedy.

via Auto Plus

Comentarii (3)

  • Paul Walker a încetat din viața în urma unui accident pe care l-a suferit în timp ce conducea cu viteză excesivă un Porsche Carrera GT în luna decembrie a anului 2013.

    Germanii au răspuns imediat în acel moment, susținând că responsabilitatea șoferului (Roger Rodas, prieten al lui Walker, decedat și el în accident) este evidentă...

    Cine conducea pana la urma acel Porsche Carrera GT? Sau era cumva un model modificat pentru scoala de soferi, cu dubla comanda?
    7 1
  • Soferu'
    O ciorba reincalzita... sa mai faca niste bani de pe urma gusterilor. Omul este mort de ceva timp, din cauza unui accident rutier..... nu vre-un erou mort in lupta pe front.
    7 0
  • Iar urmatorul film sau documentar va fi despre un sofer erou, care nu are parte de asemenea accidente mortale. Numele lui este .....Liviu Dragneaaaaaaaaaaaaaaaa
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru