Imagini noi cu Peugeot 2008 facelift. Debutează în 4 mai

de Alexandru Monenciu
Joi, 27.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat o imagine teaser cu viitorul 2008 facelift. Totodată, Peugeot a confirmat data lansării: 4 mai.

Viitorul Peugeot 2008 facelift a fost surprins de multe ori în teste. Deși acoperite de camuflaj, prototipurile nu păreau să fi suferit modificări majore în ceea ce privește designul exterior. Dar, rămâne de văzut.

Cu versiunea îmbunătățită a lui 2008 urmează să facem cunoștință în 4 mai.

Până atunci, Peugeot tocmai a publicat o imagine teaser. În aceasta apare de fapt versiunea electrică a viitorului 2008 facelift, adică E 2008.

Deși francezii nu au confirmat aceste informații, Peugeot E 2008 facelift ar putea primi un sistem de propulsie mai puternic. Se vehiculează chiar motorizarea lui Avenger, cu baterie de 54 kWh. Vorbim de 156 CP și până la 404 kilometri autonomie.

Desigur, gama de motorizări a lui Peugeot 2008 facelift va include și unități termice alăturate unui sistem mild-hybrid la 48V.

Așa cum spuneam, Peugeot 2008 facelift este așteptat să debuteze în data de 4 mai.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Janta aia parca e razatoarea Werner.
    Din pacate am vazut asa ceva si pe la Kia Hyundai si alti producatori.
    So fi efeminizat si masinile?
    3 0
  • Posibil sa fi vrut sa spui spui răzătoarea Borner… oricum așa arată, iar mai nou jenti de pe lista de optionale înseamnă face lift.
    Se termina banii si resursele. Diversitatea actuala si eșecul pe vânzării ale unor modele nu poate continua la nesfârșit. Cred ca urmează “cutremure” pe la unii.
    0 0
  • Ordinea finală
    Cutremure electrice!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru