Imagini și detalii referitoare la noua versiune Porsche Taycan 4S: două variante de baterii și autonomie de până la 463 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Luni, 14.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea de bază Taycan 4S. Nemții pun la dispoziție două versiuni ale pachetului de baterii, cea mai generoasă fiind capabilă să ofere o autonomie de până la 463 de kilometri.

Porsche a prezentat noul Taycan în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Pentru început, primul model electric dezvoltat de constructorul german putea fi comandat doar în versiunile Taycan Turbo și Taycan Turbo S.

Acum, constructorul german introduce versiunea de bază Taycan 4S. Conform oficialilor Porsche, clienții vor putea alege două versiuni pentru pachetul de acumulatori: Performance Battery și Performance Battery Plus.

În cazul lui Taycan 4S echipat cu Performance Battery, sistemul electric de propulsie oferă până la 530 de cai putere (cu mod Overboost). Capacitatea bateriei este de 79.2 kWh, iar autonomia anunțată de constructorul german ajunge până la 407 kilometri, valoare calculată conform standardul WLTP.

În cazul versiunii Taycan 4S echipată cu Performance Battery Plus, sistemul de propulsie oferă până la 571 de cai putere (cu mod Overboost). Bateria pregătită de nemți are o capacitate de 93.4 kWh (aceeași valoare întâlnită și în cazul variantelor Taycan Turbo și Taycan Turbo S), iar autonomia comunicată este de 463 de kilometri.

Indiferent de pachetul de acumulatori ales, Porsche Taycan 4S poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la 250 km/h.

În cazul lui Taycan 4S echipat cu Performance Battery, puterea maximă de încărcare este de 225 kW, în timp ce pentru varianta cu Performance Battery Plus, puterea creștea până la 270 kW.

Noul Taycan 4S poate fi deja comandat, livrările urmând să înceapă în luna ianuarie a anului viitor. În România, prețul de pornire pentru Taycan 4S este de 110.624 de euro cu TVA. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru