Îmbunătățiri pentru Jeep Compass în Europa: peste 80 de sisteme de asistență noi

de Tiberiu Safta
Joi, 21.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep a pregătit câteva îmbunătățiri pentru modelul Compass în Europa. Printre acestea se numără nu mai puțin de 80 de sisteme de asistență noi, un sistem de conducere autonomă care funcționează pe toate tipurile de drumuri, dar și linii de echipare noi.

Constructorul american de mașini de teren a prezentat o serie de îmbunătățiri pentru modelul Compass. Aceste actualizări sunt disponibile exclusiv pe piața europeană. Schimbările principale constau în aducerea a nu mai puțin de 80 de sisteme de asistență noi, un sistem de conducere autonomă revizuit, precum și o gamă simplificată în ceea ce privește liniile de echipare.

Printre noile sisteme de asistență, amintim de următoarele: sistem de detectare a oboselii șoferului, avertizare coliziune frontală cu frânare activă, frânare de urgență automată la detectarea pietonilor și bicicliștilor, management activ al benzii de rulare și detectare trafic încrucișat din spate.

De asemenea, Jeep Compass primește și un sistem de conducere autonomă de nivel 2 îmbunătățit. Noul sistem funcționează acum pe toate tipurile de drumuri. Anterior, acest sistem funcționa doar pe autostrăzi.

Odată cu aceste actualizări, gama lui Jeep Compass a fost simplificată și include acum 4 linii de echipare: Altitude, Summit, Overland și Trailhawk.

Pe lângă asta, Jeep oferă și 3 pachete opționale: unul de siguranță, unul premium și unul de iarnă. Noul sistem de rulare autonomă este inclus în pachetul premium.

La final, Jeep Compass mai primește și servicii conectate noi, precum și anvelope noi pentru jantele de 18 și 19 inch, care ajută la o eficiență mai mare. Modelul este disponibil în continuare în versiunile e-Hybrid și 4xe cu motor hibrid plug-in.

via Jeep

Comentarii (2)

  • Catalin
    Da-ma drakului, va rog eu mult de tot, scrieti-le voi aici pe astea 80 noi, că oricum mai erau și altele initiale
    2 0
  • Peste 80… :))), și 100 este peste 80 ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru