Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz Marco Polo Activity: suspensie pneumatică, un nou sistem de infotainment și o motorizare diesel cu 239 CP pentru camper van-ul german

de Cornel Șocariciu
Vineri, 13.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la camper van-ul Marco Polo Activity facelift. Modelul nemților va putea fi echipat cu o suspensie pneumatică, cu un sistem de infotainment nou și cu o motorizare diesel de 2.0 litri cu 239 CP.

Mercedes-Benz a pregătit câteva noutăți pentru Marco Polo Activity, camper van-ul dezvoltat pornind de la modelul Vito. Începând cu acest an, clienții vor putea opta pentru o nouă motorizare de top.

Nemții introduc în gamă versiunea Marco Polo Activity 300 d. Acesta este echipată cu motorul diesel de 2.0 litri capabil să ofere 239 de cai putere și 500 Nm (+30 Nm cu funcția Overboost). Conform oficialilor germani, modelul va fi echipat cu transmisia automată cu nouă trepte, iar accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în 7.9 secunde. Viteza de top se oprește la 210 km/h.

În continuare, nemții vor oferi și versiunile 250 d (190 CP), 220 d (163 CP), 200 d (136 CP) și 170 d (102 CP). Cu excepția versiunii de bază Mercedes-Benz Marco Polo Activity 170 d care va fi echipată cu transmisia manuală cu șase trepte și roți motrice față, toate celelalte variante vor fi disponibile cu o transmisie automată cu nouă trepte și roți motrice spate. Pentru anumite versiuni, Mercedes-Benz va oferi opțional și sistemul de tracțiune integrală.

Din luna octombrie, producătorul german va introduce pe Marco Polo Activity și suspensia pneumatică.

Aceasta va fi disponibilă opțional, iar cu ajutorul sistemului Dynamic Select, clienții vor putea alege din trei moduri de conducere. În funcție de alegerea șoferului, garda la sol poate varia cu până la 45 de milimetri.

Conform producătorului german, camper van-ul va putea fi echipat cu 13 sisteme de siguranță. Noutățile sunt sistemul Distronic care poate fi comandat cu funcția Active Brake Assist și o cameră video amplasată în spate capabilă să transmită imagini în oglina retrovizoare centrală.

La interior, clienții vor putea comanda un sistem de infotainment cu ecran tactil de 7 inch și un serviciu compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru