Îmbunătățiri pentru Renault Koleos: SUV-ul francez primește câteva noutăți de design și sistemul de asistență Hill Descent Control

de Daniel Popescu
Miercuri, 02.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunțat că SUV-ul mediu Koleos primește o serie de modificări la faruri și stopuri, dar și sistemul de asistență Hill Descent Control pentru versiunea cu tracțiune integrală. În plus, clienții pot alege o nouă culoare de caroserie.

Renault Koleos a primit un facelift în vara anului trecut, însă constructorul francez a decis să introducă acum o serie de îmbunătățiri.

SUV-ul de segment mediu a primit o semnătură nouă pentru faruri și stopuri, tehnologia LED este disponibilă acum pe toate versiunile. De asemenea, echipările superioare beneficiază de stopuri cu semnalizare dinamică 3D LED, iar clienții pot alege și noua nuanță de caroserie Highland Grey.

La interior, modelul francez poate fi achiziționat cu noua tapițerie de piele Riviera Camel, care include și o serie de inserții de lemn pe planșa de bord.

Din punct de vedere tehnic, gama Koleos a fost simplificată. Astfel, clienții pot alege între motorul pe benzină TCe de 1.33 litri care generează 160 de cai putere, iar acesta este disponibil doar cu cutie de viteze automată EDC.

Cealaltă versiune disponibilă utilizează un motor diesel Blue dCi de 2.0 litri și 190 de cai putere, are cutie de viteze Xtronic și tracțiune integrală.

Opțional, clienții versiunii diesel pot opta și pentru sistemul de asistență Hill Descent Control. Acesta este util în off-road, poate fi activat la viteze cuprinse între 5 și 30 km/h și limitează viteza de coborâre a lui Koleos fără acționarea pedalei de frână.

Via Renault

Comentarii (6)

  • @AM : "și limitează viteza de urcare a lui Koleos fără acționarea pedalei de frână." !!??
    Deci astia nu au avut la hardughia asta asistenta la coborare pana acuma ? Nu cred ca mi-ar trece prin cap in 2020 sa verific asta la dealer daca as fi un potental client. Ma rog , cred ca o sa vanda inca vreo...2 bucati la anul ,acuma ca au introdus o asa tehnologie..
    6 5
  • @pipo: Era vorba despre viteza la coborare. Multumim pentru observatie.
    6 1
  • Koleos a fost de la inceput "Hill Descent" la vanzari, este in prapastie de multa vreme.
    10 5
  • @daniel : nu-i bai , dar acuma ca tot ati zis-o , chiar ma intreb daca or avea ..Hill hold control !!! Cum ar fi..!?
    4 1
  • Buna masina. Mult peste Tuareg.
    7 3
  • Am un Koleos din 2012 și sunt foarte mulțumit. Și DA, are descent control, cuplare opțională 4x4 sau 2x4 și un consum mixt de 8,4l/100km, deși pe autostrada merg și cu 170 km/h
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru