Infiniti plănuiește un model performant de stradă dezvoltat împreună cu Red Bull Racing

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 01.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti își va mări implicarea în ceea ce privește sponsorizarea echipei de Formula 1 Red Bull Racing din 2013 și plănuiește un model performant dezvoltat în comun.

Infiniti și Red Bull Racing plănuiesc un viitor model performant de stradă. Având în vedere că Infiniti tocmai și-a prelungit pentru patru ani implicarea ca sponsor principal ai echipei de Formula 1 Red Bull Racing și că Sebastian Vettel a reușit să obțină al treilea titlu de campion mondial era normal ca un model de stradă să fie dezvoltat împreună. Noul parteneriat include și o colaborare tehnică între Red Bull Racing și Infiniti, aceltia din urmă urmând a furniza suport tehnic pentru dezoltarea sisteme pentru echipa de Formula 1.

Posibilitatea dezvoltării unui automobil performant de stradă a fost subliniată de către Simon Sproule, șeful departamentului de comunicare Infiniti. La Salonul Auto de la Los Angeles acesta a declarat că Infiniti și Red Bull Racing discută posibilitatea dezvoltării comune a unui model foarte performant de stradă. Dacă va deveni realitate, acest automobil va fi bazat pe unul din actualele modele din gama Infiniti. 

Infiniti a lansat anul trecut modelul FX Sebastian Vettel edition, inițial ca concept car, apoi ca model de serie mică, dar Red Bull Racing și Sebastian Vettel au avut doar o implicare limitată în acest proiect. 

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru