Informații neoficiale: Hyundai și Apple vor semna un parteneriat privind producția de mașini electrice autonome

de Paul Cosma, Foto: Dreamstime.com
Luni, 11.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai și Apple se pregătesc să semneze un acord cel târziu în luna martie privind producția de mașini electrice autonome începând din 2024, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Coreea de Sud.

După ce Hyundai a anunțat că poartă negocieri preliminare pentru a produce viitoarea mașină electrică Apple, au apărut noi informații care indică un acord iminent între cele două entități.

O publicație din Coreea de Sud susține că Hyundai și Apple vor semna un parteneriat până la sfârșitul lunii martie, iar înțelegerea presupune producția de mașini electrice cu funcții autonome începând din 2024, în Statele Unite.

Viitorul model dezvoltat de Hyundai și Apple ar putea fi produs la o uzină Kia din statul american Georgia. O “versiune beta” pentru noul vehicul este așteptată în cursul anului 2022.

Via Reuters

Comentarii (5)

  • Johnny
    Ciudat ca nu s- a gasit o firma americana cu care sa colaboreze. Asta denota ca Apple are pretentii uriase de la viitorul colaborator, insa nu a demonstrat nimic pana in prezent. Vorbeste de baterie revolutionara dar ce expertiza au ei in baterii? Asa cum au in asamblat masini , proiect esuat...
    8 4
  • @Johnny
    Nu e nevoie de expertiza. Genul asta de conditie era obligatorie cand o companie facea totul in curtea sa. Acum ai nevoie de bani sa pui un tert sa iti satisfaca cerintele din proiect.

    Multe dintre sistemele de condus autonom sunt dezvoltate (cu banii marilor producatori din automotive) de start-up-uri ori mici companii ce au ca unic obiect de activitate dezvoltarea de soft si hard pentru autonome.
    1 0
  • Edikkk
    Eu tare mult aş dori ca Apple să reuşească !

    Concurenţa face bine.
    2 2
  • Johnny
    Edi, vrei in continuare USA pe val si noi milogii? Uita- te cum pun problema legat de vize, cel putin la fel de nasol ne trateaza companiile americane, spun asta din postura unui fost angajat cu statut oarecum.preferential fata de restul fraierilor
    6 1
  • acelasi
    SI chinezii urmeaza aceeasi cale: Baidu si Geely
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru