Jaguar F-Type Coupe şi Mercedes GLA se luptă azi în Autovot 2015

de Automarket
Marti, 03.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Două modele foarte apreciate pentru designul lor se luptă astăzi la categoria Premium în Autovot 2015. La Mașini Accesibile avem duel între compacte hatch: Citroen C4 facelift e în duel cu noul Nissan Pulsar.

Luni a fost din nou o zi plină de emoții în Autovot 2015. Dacă vineri am văzut cel mai strâns duel din istoria competiției, Mustang și X6 fiind despărțiți la finalul zilei de un singur vot în condițiile în care cele două mașini au fost votate de peste 3000 de oameni, ieri am asistat la o bătaie între Mercedes-Benz și BMW pentru întâietate. Mai mult, tragerea la sorți a meciurilor a pus față în față două modele din aceeași clasă, Clasa B și Seria 2 Active Tourer, care s-au bătut la sânge pentru fiecare vot pe tot parcursul celor 24 de ore de duel.

După o zi plină de răsturnări de situație în urma cărora niciunul dintre cele două modele nu a reușit să se distanțeze, câștigătorul a fost declarat Mercedes-Benz Clasa B, care a reușit să treacă în față cu patru ore înainte de terminarea zilei și a învins la diferență de 35 de voturi de adversarul său (scor final 1010-975).

Lucrurile nu au stat la fel de echilibrat în zona mașinilor accesibile, acolo unde Mazda6 facelift a învins fără drept de apel Renault Laguna facelift.

Într-unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale acestei ediții Autovot, modelul japonez a adunat 82% dintre voturile totale (scor final 1796-403) și se pregătește în turul al doilea de un meci de popularitate cu Skoda Fabia. Tabloul complet al meciurilor

Astăzi în Mașini Accesibile: Citroen C4 facelift vs. Nissan Pulsar

Duelul care va acapara atenția secțiunii Mașini Accesibile în următoarele 24 de ore se dă între un model francez și unul japonez. Ambele fac parte din segmentul compact, astfel că nu vom vorbi doar de un concurs de popularitate, ci și de un indicator real, cu public, al modului în care noul Nissan Pulsar - cel mai nou model apărut în segment - este privit de potențialii clienți. De cealaltă parte, Citroen C4 este un obișnuit al segmentului, facelitul primit în 2014 oferindu-i încă o perioadă de prospețime de care modelul francez va încerca să profite.
VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI 

Citroen C4 facelift. În România de la 13.144 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Nissan Pulsar. În România de la 16.150 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Astăzi în Mașini Premium: Jaguar F-Type Coupe vs. Mercedes-Benz GLA

Două dintre modelele cu cel mai apreciate design lansate pe piața din România în cursul anului 2014 se luptă unul contra celuilalt pentru voturile voastre, sperând să-și adjudece astfel calificarea. Versiunea coupe a sportivei F-Type de la Jaguar duce mai departe liniile dinamice foarte atrăgătoare ale modelului britanic, în timp ce Mercedes-Benz GLA a devenit cel mai mic SUV din gama nemților, fiind o versiune înălțată și cu ușoare aptitudini soft-road ale celei mai noi generații A-Klasse.
VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI  

Jaguar F-Type Coupe.

În România de la 71.920 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice 
Mercedes-Benz GLA. În România de la 30.535 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice 

Comentarii (3)

  • andrei
    nu inteleg ce faruri are gla la autovot/..????
    2 0
  • Criticul
    Observ si azi o lipsa de fairplay din partea Automarket! La "meciul" dintre C4 si Pulsar, ca si ieri la lupta dintre Laguna si Mazda, nu dati aceleasi sanse ambilor combatanti. Unul este prezentat mai mult decat succint, cum este azi C4 in doar 6 (sase) fotografii! Pulsar beneficiaza de un articol intreg si 24 de fotografii. Stiu ca se pot cauta si gasi pe net, in alte parti si fotografii si date tehnice si aprecieri, dar atat timp cat acest concurs e organizat de Automarket consider ca nivelul de informatii pus la dispozitie ar trebui sa fie acelasi.
    1 0
  • mircea
    @Criticul

    Noi suntem extrem de bucuroși să oferim toate fotografiile disponbile pentru fiecare model în parte. Pentru unele, însă, nu putem oferi mai mult decât a publicat marca până acum. În cazul lui C4, de exemplu, am așteptat prețurile de pornire până în ultima zi, în condițiile în care fără publicarea prețului un model nu intră în competiție.

    Pe scurt, noi publicăm tot ce avem despre toate modelele. Unele există de mai mult timp pe piață, au fost testate, avem poze și informații multe. Altele sunt apărute în săptămânile recente și au doar câteva fotografii, iar mașinile nu au apărut încă în showroom, pot fi doar precomandate.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru