Pulsar

Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Industrie

Nissan va opri vânzările lui Pulsar în Europa: “Ne adaptăm tendinței care arată preferințele clienților pentru SUV-uri”

Nissan a anunțat că va opri vânzările modelului Pulsar în Europa, după ce producția fusese întreruptă în luna iunie, pe fondul dorinței clienților de a cumpăra tot mai multe SUV-uri.
Marti, 03 Februarie 2015 | General

Jaguar F-Type Coupe şi Mercedes GLA se luptă azi în Autovot 2015

Două modele foarte apreciate pentru designul lor se luptă astăzi la categoria Premium în Autovot 2015. La Mașini Accesibile avem duel între compacte hatch: Citroen C4 facelift e în duel cu noul Nissan Pulsar.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Nissan Pulsar în România: hatchback-ul compact al japonezilor porneşte de la 16.150 de euro

Importatorul Nissan în România a anunţat preţurile noului Pulsar, propunerea mărcii în segmentul hatchback-urilor compacte. Modelul pleacă del a 16.150 de euro în compania uneo motorizări 1.2 benzină turbo de 115 CP.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Nissan Pulsar - japonezii au de acum un rival pentru Golf, Focus şi Astra

Nissan a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Pulsar, noul său model compact. Hatchback-ul este succesorul spiritual al lui Almera şi completează gama de compacte de la Nissan, care avea în componenţă doar modelul Qashqai.
Sambata, 27 Septembrie 2014 | General

Nissan nu va produce o nouă generație a modelului Primera

Nissan nu are planuri să revină în segmentul automobilelor de clasă medie. În locul unui urmaș pentru modelul Primera, Nissan se va concentra pe producția de SUV-uri și modele de clasă mică și compactă.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Nissan Qashqai Nismo va avea un motor 1.8 turbo de 266 CP

Nissan va dezvolta o versiunea Nismo a lui Qashqai, pe lângă cea a lui Pulsar, spun surse din cadrul mărcii nipone. SUV-ul compact de performanţă va avea un motor 1.8 turbo, care va livra în jur de 266 CP.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Nissan ne arată viitorul model sedan global

Încă nu are un nume pentru fiecare piaţă, aşa că Nissan îl numeşte viitorul sedan global. Este un model de clasă C ce înlocuieşte modelul Tiida.
Miercuri, 12 Martie 2008 | Video

VIDEO: Motocicleta Bajaj Pulsar, spot de senzatie

Indienii de la Bajaj au prins gustul reclamelor occidentale si au realizat un spot publicitar de exceptie pentru Pulsar.

Tag-uri similare

Pulsar, Bajaj
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru