Jaguar prezintă noi imagini ale prototipului lui F-Pace, primul crossover al mărcii

de Sebastian Toma
Miercuri, 29.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a publicat noi imagini ale lui F-Pace, crossoverul pe care îl va lansa în 2016. De data aceasta, englezii ne prezintă crossoverul camuflat în timpul testelor derulate în condiții meteo extreme.

Esential 4.72 metri este lungimea caroseriei lui Jaguar F-Pace.
Jaguar F-Pace, noul crossover al mărcii britanice, se pregătește de debutul pe piață. Programat pentru lansare în 2016, modelul F-Pace promite să fie cel mai sportiv din segment și să asigure senzații demne de o mașină sport într-un automobil suficient de practic pentru o familie. Englezii de la Jaguar vor să mărească rândurile celor interesați de noul F-Pace, așa că au publicat o nouă galerie foto a prototipului, la doar câteva zile după ce un F-Pace camuflat a jucat rolul de mașină de asistență pentru echipa Sky în cadrul Turului Franței. Prototipul a fost prezent doar la plecare în prima probă și la sosire.

Un prototip al SUV-ului Jaguar F-Pace va debuta ca mașină de asistență la Turul Franței

Fotografiile oficiale ale prototipului lui Jaguar F-Pace sunt surprinse în timpul testelor derulate în condiții meteo extreme.

Acestea sunt realizate pentru fiecare automobil nou dezvoltat și implică teste la temperaturi cu mult sub zero grade și temperaturi demne de un deșert. În cazul lui F-Pace, prototipul a fost testat în Dubai și în Suedia, unde a avut ocazia să meargă de la -30 grade Celsius până la peste 40 de grade Celsius.

OFICIAL: Viitorul SUV Jaguar va purta denumirea F-Pace şi va fi lansat în 2016

Urmareste Automarket
Jaguar F-Pace va avea dimensiuni apropiate de cele ale conceptului C-X17, ceea ce implică o caroseire de 4.72 metri lungime și de 1.65 metri înălțime.
F-Pace este primul crossover din istoria de 80 de ani a celor de la Jaguar și numele său vrea să facă o legătură între sportiva F-Type și sloganul folosit de marcă în anii '50 și '60: "Grace, Pace, Space". Noul crossover de la Jaguar va fi rivalul direct al lui BMW X4 și Porsche Macan. În viitor, Jaguar pregătește o gamă întreagă de SUV-uri și crossovere, printre posibilități fiind inclus și un rival al lui BMW X1.

Jaguar C-X17 Sport, conceptul care prefigurează primul crossover al mărcii

Via Jaguar

Comentarii (1)

  • arata intr-un mare fel!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru