OFICIAL: Viitorul SUV Jaguar va purta denumirea F-Pace şi va fi lansat în 2016

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 12.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul SUV din gama Jaguar va purta denumirea oficială de F-Pace, anunţă un teaser video publicat chiar înainte de Salonul Auto de la Detroit.

Anunţat de conceptul Jaguar C-X17 concept, viitorul SUV din gama constructorului premium britanic va purta numele oficial de F-Pace. Jaguar a anunţat oficial acest lucru prin intermediul unui teaser video prezentat chiar înainte de debutul Salonului Auto de la Detroit. Viitorul model Jaguar F-Pace va intra în oferta constructorului britanic începând cu 2016, fiind primul SUV construit de Jaguar.

Jaguar F-Pace va folosi o caroserie din aluminiu, iar oficialii mărcii spun că va fi cel mai practic automobil sport construit până acum. De altfel, în comunicarea oficială, Jaguar se fereşte de termenii SUV sau crossover preferând să îşi numească viitorul model: maşină sport pentru familie. Jaguar F-Pace promite spaţiu pentru cinci pasageri, multe elemente practice, dar şi o ţinută de drum demnă de un automobil sport marca Jaguar. Oficialii Jaguar nu au dezvăluit însă nici un detaliu referitor la motorizările ce vor fi folosite pentru viitorul model F-Pace.

Via Jaguar

Comentarii (1)

  • Denumire stupida .......F-Pace???????ce dracu ar vrea sa scoata in exidenta cu denumirea asta??
    Si cum adica te referi la masina asta ca masina sport de familie....cand e clar ca e masina 'de teren' sau SUV
    de ce toti constructori vor sa aduca ceva nou pe piata sa fie in atentia lumi?????
    Segmentele masinilor ar trebui separate cat mai mult......acum avem 5GT si 3GT care se vor o combinatie intre SUV sedan si break......avem noul S60 suprainaltat(care de altfel imi cam place) si avem acest SUV de la Jaguar pe care(cei de la Jaguar) il vor ca un concurent pt. seria 3 sedan(daca tot il 'numesc' masina sport pt. familie)
    Cate abominati in segmentele si industria auto.........pe viitor cand Vw UP! va deveni mai luxos o sal numim limuzina/??????????
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru