Jeep iese la atac: 4 modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză vor fi lansate de americani până în 2022

de Petre Barac
Sambata, 02.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep va lansa patru modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză până în 2022, în conformitate cu noua strategiei a companiei. Planul presupune un pick-up în 2019, la care se adaugă un SUV de oraș și alte două SUV-uri mari în cel mult 4 ani.

Continuăm seria noutăților din grupul Fiat-Chrysler. După informațiile proaspete anunțate de italieni (Alfa Romeo - aici  și Maserati - aici), a venit momentul să ne îndreptăm atenția și către cei de la Jeep.

Americanii au prezentat planul de bătaie până în 2022, ce presupune patru modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză. Cu un ritm de două lansări pe an, în gama Jeep vom vedea un pick-up în 2019, precum și un SUV de oraș și alte două SUV-uri mari în cel mult 4 ani.

Așa cum Alfa Romeo a anunțat renașterea unor legende precum 8C sau GTV, și cei la Jeep vor ca noile lor SUV-uri să readucă la viață nume ca Wagoneer sau Grand Wagoneer.

Planul Jeep este ca fiecare model din gamă să beneficieze de cel puțin o variantă hibridă până în 2020. Mai mult decât atât, compania discută cu Waymo (divizie Google) pentru dezvoltarea și testarea unor viitoare mașini autonome în orizontul nu foarte îndepărtat.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru