Jeremy Clarkson sugerează părăsirea show-ului Top Gear

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 14.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cea mai urmărită emisiune auto din lume e pusă sub semnul întrebării după ce Jeremy Clarkson sugerează într-un editorial publicat în ziarul The Sun că ar putea părăsi show-ul tv.

În urma incidentului petrecut acum aproape o săptămână, soarta emisiunii Top Gear este încă nesigură. Iar după o serie de zile în care Jeremy Clarkson a refuzat să comenteze situația, acesta face o primă declarație în cadrul unui editorial publicat de ziarul The Sun, sugerând că va părăsi show-ul Top Gear. Vedeta britanică scrie despre dinozauri și locul acestora pe pământ și concluzionează: "Aceste creaturi mari și impozante nu au ce să caute într-o lume care a evoluat. Natura a făcut o greșeală când a inventat dinozaurul. Era mult prea mare și prea violent. Totți dinozaurii au disparut, iar astăzi nimeni nu plânge dispariția lor." Clarkson a continuat spunând că nu are de gând să intre în detalii despre ce s-a întâmplat sau ce se va întâmpla în viitor. "Sunt sigur că sunteți la fel de plictisiți de această poveste la fel de mult ca mine. Vă pot asigura că situația este dificilă, dar nu chiar atât de dificilă", a mai adăugat Clarkson în editorialul său.

Urmareste Automarket
Dacă Jeremy Clarkson decide să părăsească emisiunea Top Gear, sau dacă producătorii show-ului și canalul BBC vor decide să continue emisiunea sau nu, vom afla în zilele următoare. Cele trei episoade rămase din actualul sezon sunt anulate în acest moment, iar duminică, 16 martie, emisiunea nu va fi difuzată.
Vă reamintim că totul a pornit de la un incident provocat de Jeremy Clarkson în care o fost implicat și producătorul Oisin Tymon. La finalul unei zile de filmări, Clarkson s-a enervat din cauza lipsei de mâncare caldă și l-a lovit pe producătorul Oisin Tymon după ce i-a adresat o serie de invective, acuzându-l că este responsabil de această situație. Ambele părți implicate în acest incident și-au asigurat reprezentare legală și urmează ca cei doi să fie chemați în fața unei comisii disciplinare din cadrul BBC. 

Comentarii (8)

  • mishazaitev
    Intr-o lume in care milioane de oameni mor de foame, galiganul asta plin de el, platit cu sute de mii de lire sterline, loveste un om pentru ca nu i-a fost oferita mancare calda. Nu la dinozauri trebuia sa se refere, ci la viermi!
    19 25
  • corectoru de serviciu
    "duminică, 16 martie"
    io cred ca duminica pica pe 15 saptamana asta
    15 1
  • qwerty
    sa te vad pe tine mihaita daca ajungi sa te imbogatesti de la o zi la alta cu sute de mii de lire sterline, plimbandu-te prin toata lumea in cele mai scumpe masini create vreodata si fiind servit si tratat zi de zi ca un rege de subalternii tai.. sa te vad atunci daca mai consideri ca milioane de oameni mor de foame in timp ce tu iti astepti super pranzul tau regal si de fapt constati ca primesti mancarea rece si nefacuta cum trebuie. ar trebui sa intelegem faptul ca ei traiesc intr-o alta lume pe care noi nu o putem decat vedea, nicidecum simti, trai. nu este drept ca cei din lumea noastra sa ii judece pe aceia din lumea lor. nimeni nu stie cum ar reactiona daca ar fi in locul lui, daca ar avea viata pe care o are el.
    ca si la fotbal, fanii echipei conduse il blameaza pe adversar ca a faultat si l-a trimis pe al lor la spital, dar daca erau in tabara cealalta, ce fericiti mai erau ca echipa lor a scapat de gol si a castiga trofeul.
    12 2
  • @mishazaitev, il critici pe domnu' asta ca desi are f multi bani, nu doneaza bani pentru cei care mor de foame. Dar tu donezi macar 10 lei pe luna pentru un copil bolnav? Nu prea cred.
    Ai fi surprins daca ai sti cate vedete au fundatii sau sunt inscrisi in diferite fundatii care se ocupa cu lupta impotriva bolilor sau foametei. Si pare greu de grezut, dar exista asemenea situatii si in Romania (Tiriac, Ilie Nastase, Patriciu dadea si el, Voiculescu da si acum, Columbeanu, Catarama, Burci etc. - ah, ca unii au probleme cu legea asta e altceva). Deosebirea consta ca, spre deosebite de Becali de exemplu, astia nu prea se falesc cu asa ceva.
    Nu stiu ce s-a intamplat (concret) la TG si asta in primul rand este o problema interna a celor de la BBC. Poate ca adevarul e undeva la mijloc. Dar un lucru e sigur: daca se va inchide Top Gear, BBC ar avea f mult de suferit (deci nu i-ar avantaja pentru ca Top Gear aduce anual sute de milioane de euro) => nu cred ca se va inchide. Daca JK va parasi emisiunea cu siguranta ratingul ei va scadea. Deci nici asa nu ar fi bine. Oricum sa nu-i plangem de mila lui JK. Orice s-ar intampla nu va muri de foame si sigur va avea oferte din alte parti.
    8 5
  • mishazaitev
    @Pana &qwerty

    Facerea de bine ar trebui sa ramana secreta pentru ca altfel vrand sa facem bine am pacatui prin vanitate si ne-am becaliza. Eu atunci cand nu stiu cat de mult bine face un om in jurul lui, raportat la propriile-i posibilitati ma voi abtine sa afrima ca nu doneaza sau ca nu contribuie la binele celor saraci. Dar, Dle Pana, dumneata ai problema generala in a intelege anumite aspecte. Eu nu l-am crititicat pe nemernicul asta infatuat ca nu doneaza, eu l-am criticat pentru ca a lovit un om pentru nimic! E o mica diferenta,

    In alta ordine de idei, sa manifest intelegere pentru unul care a ajuns milionar si doar pentru asta indrazneste sa se comporte asa este ca si cum, draga qwerty, mi-ai cere sa manifest intelegere pentru unul care in copilarie n-a mancat altceva decat cartofi si acum isi ia nevasta la bataia ca nu-l trateaza ca pe la restaurant Calitatea de a fi OM este tocmai aceea de a nu uita de unde ai plecat si de a acorda respectul cuvenit tuturor celor din jurul tau, indiferent de pozitia lor sociala.
    4 4
  • Asa cum am mai spus, pana la urma este o problema interna. Din cate am inteles situatia dintre cei doi e tensionata de mult timp si asta ar fi fost picatura care a umplu paharul. Si poate ca adevarul e undeva la mijloc.
    Pe de alta parte acest JK a ajuns milionar dar in acelasi timp a adus miliarde de euro celor de la BBC DOAR cu o emisiune. Crede-ma e ceva si asa ceva nici o alta emisiune care se transmite in toata lumea si nici un alt moderator nu a reusit. Ei bine asta e o performanta si nu oricine e capabil de asa ceva. Poate ca asta se face cu f multi nervi, stres, munca si de multe ori familia si sanatatea o treci pe locul 2. Iti spun pentru ca lucrez in domeniu. Un simplu revelion la noi se pregateste cu cel putin doua luni inainte si se filmeaza si cate 16 ore/zi. Se trag foarte multe duble pentru ca o lumina nu e pusa bine, haina nu ii vine bine prezentatorului sau invitatului, cineva si-a uitat replica, cineva din regie a gresit ceva, camerelor nu li s-a dereglat "albul" pentru ca s-a schimbat intensitatea luminii in platou etc etc etc. Bine, lucrurile sunt diferite pana la un punct, dar in esenta cam asa se intampla. Asta ca sa-ti faci o idee cat de cat sumara.
    Ne uitam la tv si spunem "mama, ce misto!", dar nimeni nu stie cata munca si cat stres este la filmari. Si in plus greseli se fac si la ei.
    6 2
  • Isus din Nazaret
    o porcarie de emisiune cu niste bufoni care fac pe vedetele si care chiar nu au nimic in comun cu o emisiune auto...in afara de circul pe care il fac mascaricii din aceea emisiune nu prea ai ce vedea la top gear
    2 14
  • @Al'de sus.
    TG e emisiune auto cum esti tu cine te crezi.
    Vezi ca incepe Capatos. Grabeste-te sa nu pierzi dansul de-nceput.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru