Jucătorii lui Bayern Munchen și-au ales noile mașini pentru acest sezon: Audi RS6 Avant, modelul preferat al fotbaliștilor

de Daniel Popescu
Joi, 12.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În calitate de sponsor al echipei de fotbal Bayern Munchen, Audi o oferit o gamă nouă de modele fotbaliștilor pentru acest sezon, iar cei mai mulți dintre ei au ales Audi RS6 Avant.

Audi este sponsor al echipei de fotbal Bayern Munchen începând din 2002, iar fotbaliștii echipei au avut oportunitatea de a alege ce mașini să conducă în noul sezon.

La fel ca și în ultimii ani, jucătorii au ales în special modele de performanță din gama RS, iar Audi RS6 Avant a fost selectat de 5 fotbaliști, printre care Hummels, Jerome Boateng și Thiago Alcantara.

O altă alegere populară în rândul jucătorilor a fost Audi Q7 alături de Audi SQ7 cu motor diesel, selectat de fotbaliști precum Muller and Franck Ribery. Felix Gotze, unul dintre cei mai noi jucători și fratele mai mic al lui Mario Gotze, va conduce în noul sezon un Audi A3 Sportback, în timp ce antrenorul Jupp Heynckes a mizat pe un Audi SQ5.

Pe lângă furnizarea de mașini pentru fotbaliști și staff-ul tehnic, parteneriatul constructorului de la Ingolstadt cu Bayern Munchen include și competițiile amicale Audi Cup și Audi Summer Tour, ultima dintre ele având loc în China și Singapore cu echipe celebre precum Chelsea, Arsenal, Milan sau Inter.

Via Audi

Comentarii (2)

  • inexorabil
    Între sediul central BMW şi Allianz Arena sunt cam 8 km. Audi este bavarez, dar nu münchenez. Cum s-o împăca BMW cu situaţia asta? :)
    8 1
  • Fotbalisti...ce da prefere altceva?!
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru