Kia confirmă că va lansa Xceed în septembrie: SUV-ul va primi versiune plug-in hybrid, la fel ca Ceed SW

de Daniel Popescu
Luni, 11.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a anunțat că noul SUV Xceed va fi prezentat oficial în luna septembrie, împreună cu un sistem plug-in hybrid care va fi disponibil și pe versiunea break a lui Ceed.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Kia a oferit o serie de detalii suplimentare cu privire la planurilor pentru acest an pentru modelele din gama Ceed, pe lângă cele oferite deja în luna octombrie.

Noutatea principală pregătită de constructorul asiatic este că noul SUV Xceed va fi lansat oficial în luna septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, însă nu este exclus ca prezentarea să aibă loc mai devreme.

În plus, SUV-ul va fi oferit și într-o versiune plug-in hybrid, iar sistemul va fi disponibil din luna noiembrie și pe versiunea break a lui Ceed, comercializată sub numele Ceed Sports Wagon.

"Vrem să introducem electrificarea în familia Ceed. În noiembrie vom începe producția în Europa pentru versiunea plug-in hybrid a lui Ceed Sports Wagon și vom avea o versiune plug-in hybrid și pentru SUV-ul pe care îl vom arăta la Frankfurt în septembrie", a declarat Emilio Herrera, CEO-ul Kia, pentru publicația Auto Express.

Oficialii mărcii din Coreea de Sud nu a oferit detalii suplimentare despre noul SUV Xceed, despre care constructorul a oferit până în prezent doar un teaser.

De asemenea, Kia nu a confirmat specificațiile sistemului plug-in hybrid pregătit pentru Xceed și Ceed SW, însă presa internațională speculează că este vorba despre aceeași versiune disponibilă și pe Niro PHEV: motor pe benzină de 1.6 litri cuplat la un motor electric de 59 kW (80 CP) pentru un total de 141 de cai putere.

Via Auto Express

Comentarii (1)

  • Cred ca noul XCeed va fi ceva similar cu Forte5 din America: https://www.youtube.com/watch?v=mLlF2vx104g
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru