Kia Xceed

Vineri, 28 Februarie 2020 | Intern

Versiunile plug-in hybrid ale modelelor Kia XCeed și Ceed Sportswagon pot fi comandate și în România: prețurile pornesc de la 36.000 de euro

Kia XCeed PHEV și Kia Ceed Sportswagon PHEV pot fi comandate și în România. Break-ul de clasă compactă are un preț de pornire de 35.998 de euro, în timp ce versiunea cross este mai scumpă cu 400 de euro.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Kia a început testele cu versiunea plug-in hybrid pentru XCeed: sistemul va fi împrumutat de la Kia Niro PHEV

Kia pregătește lansarea unei versiuni plug-in hybrid pentru XCeed, care va utiliza sistemul de 141 de cai putere și bateria de 8.9 kWh de pe Kia Niro PHEV.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Modele noi

Kia a prezentat noul XCeed: versiunea cross a hatchback-ului compact are o gardă la sol mai mare, un instrumentar digital de bord și motoare de până la 204 CP

Kia XCeed completează gama de modele de clasă compactă din portofoliul constructorului asiatic. Modelul propune o gardă la sol mai mare, un post de conducere înălțat și o suspensie modificată. Noul XCeed va fi disponibil începând cu al treilea trimestru al anului curent.
Marti, 11 Iunie 2019 | Modele noi

Noul SUV Kia XCeed va avea un panou de instrumente complet digital de 12.3 inch: prezentarea oficială va avea loc în 26 iunie

Kia a anunțat că noul SUV XCeed va fi primul model al mărcii echipat cu un panou de instrumente complet digital de 12.3 inch, care ulterior va fi integrat și pe alte modele. Prezentarea oficială a lui XCeed este programată în 26 iunie.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu Kia XCeed: noul SUV de oraș va fi prezentat oficial în 26 iunie

Kia a publicat prima imagine cu noul SUV de oraș XCeed, despre care afirmă că reprezintă "o alternativă sportivă la SUV-urile tradiționale". Prezentarea oficială a noului model va avea loc în 26 iunie.
Luni, 11 Martie 2019 | Modele noi

Kia confirmă că va lansa Xceed în septembrie: SUV-ul va primi versiune plug-in hybrid, la fel ca Ceed SW

Kia a anunțat că noul SUV Xceed va fi prezentat oficial în luna septembrie, împreună cu un sistem plug-in hybrid care va fi disponibil și pe versiunea break a lui Ceed.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Prima schiță cu SUV-ul compact Kia Xceed: noul model ar putea avea versiune plug-in hybrid de peste 200 de cai putere

Kia a publicat prima schiță cu noul SUV compact Xceed, iar presa franceză susține că modelul va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid de 204 cai putere.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Modele noi

Detalii neoficiale despre noul SUV compact bazat pe Kia Ceed: va avea numele XCeed și va fi prezentat în martie

Noul SUV bazat pe Kia Ceed se va numi XCeed și va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, potrivit unor informații neoficiale din presa britanică.

Tag-uri similare

Kia, Kia Ceed, Kia Xceed
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru