Kit de tuning de la Brabus pentru noul Mercedes-Benz S-Klasse

de Mircea Meșter
Joi, 25.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă noul S63 AMG nu vă convinge cu ai săi "modeşti" 585 de cai putere, cei de la Brabus vă stau la dispoziţie cu un kit care duce puterea totală a modelului german până la 720 CP.

Esential 720 CP este puterea maximă pe care Brabus o oferă pe B63S, versiunea proprie a lui S63 AMG.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe comunicatele de presă care anunţu noua generaţie Mercedes-Benz S-Klasse şi Brabus - tunerul semioficial al mărcii germane - a prezentat deja primul său kit de tuning dedicat noii limuzine şvabe. 

Kitul vizează nu atât partea estetică, cât cea tehnică a modelului german. Astfel, versiunea S500, care deja beneficia de 455 de cai putere, primeşte în plus 65 CP şi ajunge astfel la 520 de cai. Diferenţa face ca modelul din Stuttgart să treacă de la 0 la 100 km/h în doar 4.2 secunde, iar viteza maximă poate fi limitată, în funcţie de nevoia clientului, la 250, 275 sau 300 km/h.

Dar asta nu e tot. Pentru că Brabus a considerat că versiunea de top S63 AMG nu are destul sânge roşu în ea, inginerii germani au dus-o de la 585 la 650 de cai putere şi de la 900 la 1000 Nm. Dacă nu sunteţi mulţumiţi nici de aceste cifre, există un pachet suplimentar care transformă noul Brabus B63S într-o bestie de 730 de cai putere care poate atinge o viteză maximă de 325 km/h.

via Focus.de

Comentarii (5)

  • spoileru fata mi se pare mult mai frumos decat vechile 'modele' care integrau si proiectoare de ceata
    8 2
  • Adrian
    Daca ar fi sa cumpar un S, obligatoriu i-as pune un kit Brabus. Doar optik...
    10 1
  • Un S-Class cu tunning sport este un S-Class kitschos. Pana si versiunea AMG forteaza stilul putin.
    Modelul acesta a fost proiectat si construit pe filosofia rafinamentului,elegantei, comfortului si a luxului aristocratic...astfel un kitt sport ar fi ca o nuca in perete.
    6 8
  • Brabus
    Un pachet foarte bun de putere si unul foarte elegant la exterior,interiorul oricum era frumos dar banuiesc ca si acolo au lasat amprenta personala.
    1 0
  • Vasilica
    @Cos Tine cont ca nu este tuning de Dambovita Typer-R din vitan. Respecta in continuare filozofia MB
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru