Kubica, considerat favorit pentru Raliul din Insulele Canare

de Daniel Popescu
Marti, 05.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica este favorit să câştige Raliul Insulelor Canare din Campionatul European de Raliuri, potrivit lui Malcolm Wilson, şeful M-Sport care a ratat contractul cu pilotul polonez.

Robert Kubica a confirmat luni că a ales Citroen pentru campania din Campionatul Mondial de Raliuri la clasa WRC2 şi pentru Raliul din Insulele Canare din cadrul Campionatului European de Raliuri, după ce a refuzat o ofertă din partea celor de la Ford.

Malcolm Wilson, şeful M-Sport, compania care concurează cu maşini Ford în WRC şi ERC, regretă că nu a reuşit să-l aducă în cadrul echipei pe pilotul polonez.

"Bănuiesc că a avut o ofertă mai bună de la Citroen şi aşa merg lucrurile din când în când: uneori câştigi, uneori pierzi. Totuşi, partea bună este ca Robert este devotat raliurilor şi acest lucru este benefic pentru sport", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Chiar dacă se anticipează că fostul pilot de Formula 1 va avea dificultăţi în raliurile de WRC2 care se desfăşoară pe macadam, Wilson îl vede pe Kubica drept favorit la victorie în Raliul din Insulele Canare, întrucât această etapă de ERC are loc pe asfalt.

"Nu este nicio îndoială că pe asfalt va fi la înălţime.

Nu văd niciun motiv pentru că nu ar trebui să câştige în Insulele Canare. Este foarte rapid, dar semnul de întrebare planează asupra suprafeţelor alunecoase", a adăugat el.

Raliul din Insulele Canare este programat în perioada 21-23 martie.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru