La fel de musculos ca vechiul proprietar: Arnold Schwarzenegger vinde Unimog-ul pe care Mercedes l-a creat special pentru el

de Bogdan Mirică
Marti, 26.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Arnold Schwarzenegger are o mașină pe măsura fizicului său impresionant: Mercedes Unimog, creat special de constructorul german după preferințele starului de la Hollywood. Mașina își caută însă, fără succes, un proprietar nou de aproape doi ani.

Nu cred că e cineva care să nu fi văzut măcar unul din filmele lui Arnold Schwarzenegger. Fostul culturist, devenit actor de Hollywood și chiar guvernator a deținut în garajul său o mașină la fel de impresionantă. Este vorba despre un Mercedes Unimog, adică acel pick-up de mari dimensiuni, despre care Mercedes a susținut mereu că poate ajunge oriunde.

Capacitățile sale off-road nu l-au convins însă pe Schwarzenegger să îl păstreze, motiv pentru care mastodontul a fost scos la vânzare. Și a rămas de vânzare din anul 2014 până în prezent, semn că oamenii nu prea își doresc o asemenea mașină, nici măcar atunci când a fost deținută de un proprietar celebru.

Esential 350.000 de dolari costă Unimog-ul deținut de Arnold Schwarzenegger.
6.4 litri este capacitatea dieselului folosit de Mercedes Unimog.
Mașina se află în prezent în posesia unui dealer care încearcă să o vândă cu un preț de 350.000 de dolari.
Asta înseamnă cu 80.000 de dolari mai mult decât prețul cerut înițial, în 2014. Deși poate părea extrem de scump, Unimog-ul din imagini a fost construit special pentru Schwarzenegger pe un șasiu 1977 și a fost echipat cu un motor diesel cu șase cilindri în linie și cu o capacitate de 6.4 litri.

Pe lista echipamentelor se află un sistem automat de umflare a roților, o suspensie pneumatică, un troliu electric și un set de lumini adiționale furnizate de Hella. Nu lipsește camera pentru marșarier, jantele uriașe de 22 de inch, sistemul audio Blaupunkt și planșa de bord semnată de Schwarzenegger însuși.

via carscoops

Comentarii (10)

  • AndreiRN
    Masina de fitze.
    La tractare il tarasc ca pe un catelus cu camionul meu 6 X 6.
    3 16
  • ma indoiesc sincer ca stii ce e ala UNIMOG :))
    11 2
  • AndreiRN
    Hahahahahaha .......
    De indoit o poti face dar sinceritatea nu se prea lipeste de tine.
    Eu pun jos $2000 ca tarasc UNIMOGUL cu BMY 6 X 6
    2 6
  • Bai @Andrei, ce destept esti tu tata! Un camion de 5 tone (6x6) poate sa traga unul de 2.5 tone (4x4). Ce sa-ti spun, e rocket science pentru romanul nost' de la "nasa" si la mintea cocosului pentru omul de rand. Deh, fishtecare dupa putirinta
    6 1
  • nu stiu ce poti face tu 6x6 si nici nu-mi pasa. Dar incerc un on-topic pentru ca tu compari mere cu pere, ca sa ce? sa te lauzi sub anonimat ca ai un 6x6?

    UNIMOG e masina sa o numim INDUSTRIALA. Nu e pentru smecheri pentru infatuati, bogatani sau staruri de cinema. E o masina cu o destinatie clara. SI sunt sigur ca 6x6-le tau nu face nici un rahat pe bat acolo unde UNIMOG a fost facut sa-si faca treaba.

    ai inteles?
    2 1
  • Bime ca va certati intre voi si nu observati ca astia de la Automarket zic ca Unimog ar fi un pick-up.

    AndreiRN,
    Tot respectul pentru BMY dar ca sa te lauzi ca tragi un Unimog cu el este ca si cum te-ai lauda ca depasesti un Defender cu un X6! Masinile astea au fost facute pentru scopuri total diferite. Acolo unde nu exista drum camionul tau se opreste si Unimogul continua sa mearga!
    3 2
  • @Andrei, cam ce crezi tu ca se intampla cu BMY-ul tau daca il legi de un Abrams? Iti spun eu, iti trage camionul ca pe o scobitoare, ti-l arunca in prapastie si la sfarsit ti-l scoate de-acolo.

    Hai, totusi te trec in grupa mijlocie la gradinita. Ai dat dovada de imaginatie. Dar la logica, ne vedem la toamna sa-ti dai corijenta.
    3 1
  • AndreiRN
    Hahahahaha .....
    Imi place cand vad frustrarea voastra.
    Da, cand ati analizat realitatea ati bagat de seama ca am dreptate dar nu ati avut curajul sa admiteti asta.
    Da, de cativa ani m-am uitat dupa un UNIMOG dar pt nevoile mele nu sa potrivit niciunul.
    Normal ca un BMY 6 X 6 taraste un UNIMOG 4 X 4 dar la viteza si agilitate UNIMOG castiga.
    Si BMY nu are nevoie de drumuri cum cred alti.
    Oricum va inteleg frustratrea si invidia.
    Viane, este vehicul de ferma dar in realitate e mai mult pt distractie.
    Acuma duc 8 tone de apa cu el
    2 2
  • @AndreiRN

    te poti lua de mana cu unu de-si zice @John. Tot asa catarat in varful batului de are impresia ca e spoit cu haur nu altceva! Aceleasi texte...ceilalti sunt niste frustrati si niste invidiosi, voi sunteti din alt aluat.

    ce sa-ti mai zic...s-a facut puiul cocosh

    ai fost bagat in seama, bravo! acuma esti multumit?
    2 2
  • AndreiRN
    Orice pun in carlig in balta asta prind sigur ceva.
    Dar eu prefer sa pun numai ADEVAR in carlig.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru