La timp pentru cadoul de Crăciun de anul viitor: Seat Arona se lansează pe piaţă în decembrie 2017

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat Arona, noul SUV de mici dimensiuni al constructorului spaniol, se lansează pe piaţă în decembrie 2017 şi va reprezenta un rival pentru Nissan Juke sau Renault Captur.

Lansarea noului SUV Ateca a impulsionat vânzările celor de la SEAT în ultima parte a acestui an, iar constructorul spaniol are toate motivele să privească cu încredere spre viitor.

SUV-ul de mici dimensiuni Seat Arona, poziţionat în gama sub Ateca, a fost anunţat încă din luna octombrie, iar acum ibericii au confirmat şi o dată concretă de lansare în showroom-uri: decembrie 2017. În acest context, Arona va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna anului viitor.

Potrivit unor informaţii anterioare, noul Seat Arona va fi dezvoltat pe platforma A0 a Grupului Volkswagen care îi oferă acces la o gamă variată de tehnologii, motoare eficiente, sisteme de siguranţă de ultimă oră şi setări dinamice superioare celorlalte modele din segment.

Urmareste Automarket
În plus, noul model va prelua numeroase elemente de design de la Ateca, în timp ce spaţiul de la interior va fi mai generos decât în cazul lui Seat Ibiza. De producţie se va ocupa tot uzina Seat din Martorell, iar proiectarea şi designul se vor face de asemenea în Spania.

Lansarea va încheia un an 2017 destul de aglomerat pentru Seat, întrucât tot anul viitor îşi vor face apariţia şi faceliftul lui Leon şi o nouă generaţie Ibiza, a cincea la număr.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • Nu recomand
    Pe al meu Ateca,la 12 mii de km am schimbat ambreiaju,acum am 14 mii si o boxa face urat iar dupa cateva drumuri pe la tara,amortizoarele pe spate fac urat.
    1 2
  • Nu recomand
    Am avut de ales intre Ateca si Subaru XV.Nu va lasati pacaliti,in test drive era cu mult diferit Ateca(si mi s-a parut mai ok decat XV),dar in realitate,dupa ceva timp si niste km facuti,este caruţă pe langa Subaru.Caut sa il vand si pun diferenta sa iau um XV nou.Nu va lasati pacaliti de gunoaiele VAG
    1 2
  • Pot vobi cu tine la telefon
    0 0
  • chirca
    puteti detalia situatia actuala a masinii dvs?mersi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru