Lamborghini continuă seria teaserelor dedicate lui Urus: SUV-ul italienilor ajunge pe circuit

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 22.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat un nou teaser video cu viitorul Urus. De această dată, SUV-ul italienilor își arată calitățile pe circuit.

În ultimele săptămâni, Lamborghini a reușit să trezească imaginația fanilor cu o serie de teasere video dedicate lui Urus. Până acum, SUV-ul constructorului italian a putut fi admirat pe nisip, pe zăpadă și pe drumuri fără asflat, dar de această dată, Urus își arată calitățile pe circuit.

Mulțumită noului clip teaser, facem cunoștință cu o parte din consola centrală a viitorului Urus. Observăm un ecran de dimensiuni generoase poziționat în partea superioară a consolei centrale, o zonă tactilă pentru controlul climatizării și intrumentarul de bord digital. De asemenea, noul clip confirmă faptul că Urus va folosi un sistem audio semnat de Bang & Olufsen.

Viitorul Lamborghini Urus va fi prezentat oficial în 4 decembrie în cadrul unui eveniment în Sant'Agata Bolognese. Primele livrări sunt programate pentru jumătatea anului viitor.

Comentarii (5)

  • deja au devenit plictisitori cu atata asteptare si teasinguri. Cred ca obtin fix ce nu vor, dezinteres.
    2 0
  • Da, la fel ca-n cazul Alpine 110.
    Vor fi oricum f.f. puțini cei realmente interesați - să-l și cumpere, evident, că-n rest vor fi milioane de comentarii, contraziceri și flames pe tema Urus-ului.

    ...Care pare reușit estetic/dinamic, nici vorbă, deși dpdv tehnic e-n final o combinație de Audi (SQ7), Bentley (Bentayga) și ceva Porsche (Cayenne). Zic asta nu doar fiindcă accelerează de la 0-100 km/h în fix 3,35 secunde (testat deja la nemți - normal, că-i doar nemțesc și ăsta :-))

    P.S. Chiar nu înțeleg rostul camuflajului, din moment ce imaginea clară a mașinii în forma-i finală poate fi admirată pe ecranul vizibil și-n clip.
    7 0
  • Mdaaa...

    L-am vazut cu totii "defiland" prin fabrica, apoi pe nisip, a urmat pe zapada si acum pe circuit... sa nu se piarda (sau si mai rau sa il fure careva) pana ajunge si prin Show-Room-uri...

    Nu de alta dar poate nu au foarte multe... ;))
    4 1
  • Interesant de observat in videoclip e faptul ca pilotul e de fapt un SUITMAN (nu superman) chiar daca e pe circuit... (adica e la costum nu la combinezon cu casca).

    Unde s-o fi grabind asa, ARDE vreo "afacere" nerezolvata???
    5 2
  • Va dau tot eu raspunsul pe acolo, undeva pe la inceput: "E FAPTUL CA ... E DE FAPT".

    mea culpa...
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru