Lamborghini nu modifică încă planurile pentru 2020: "Vom prezenta modele noi și vom începe livrările pentru noile versiuni Huracan"

de Daniel Popescu, Foto: Lamborghini
Marti, 24.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunțat că livrările noilor versiuni Huracan și ale modelului Sian vor începe în acest an, când vor fi prezentate și câteva modele noi, în ciuda pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Lamborghini și-a prezentat recent rezultatele financiare pentru anul 2019, iar cu această ocazie a oferit o serie de detalii despre planurile pentru anul 2020.

În ciuda pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2, care a avut ca efect inclusiv întreruperea temporară a producției în Italia, Lamborghini anunță că merge mai departe cu planurile trasate anterior pentru acest an. Astfel, italienii vor începe livrările pentru anumite modele și, în același timp, vor dezvălui câteva modele noi.

"În 2020 începem livrările pentru noile versiuni derivate din Huracan Evo, dar și livrările pentru Sian, pe lângă alte prezentări planificate", menționează Lamborghini într-un comunicat de presă.

Oficialii Lamborghini se referă la versiunea cu tracțiune spate a lui Huracan Evo, model ce dezvoltă 610 cai putere, dar și la Huracan Evo Spyder, o versiune cu plafon retractabil a acestui model.

Între timp, Sian (foto) este cel mai puternic Lamborghini de serie datorită unui motor V12 de 6.5 litri și a unui sistem hibrid cu motor electric care generează împreună 819 cai putere.

Nu este clar ce prezentări pregătește Lamborghini pentru acest an, însă una dintre posibilități este o versiune de serie a conceptului Huracan Sterrato, care ar putea fi comercializată începând din 2021.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru