Lamborghini Urus va costa 170.000 euro

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 14.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul SUV Lamborghini va costa în jur de 170.000 euro spun jurnaliștii britanici de la revista Autocar. Asta dacă modelul Lamborghini Urus va ajunge în producția de serie.

Lamborghini Urus, conceptul pentru un performant SUV nu a fost încă confirmat pentru producția de serie. Dar este puțin probabil ca acest proiect să nu ajungă realitate. Până când decizia italienilor de la Lamborghini va fi făcută publică, ziariști de la Autocar au dat inforamția că acest viitor model SUV Lamborghini va avea un preț de pornire de aproximativ 170.000 euro. Asta înseamnă că Urus va fi cel mai ieftin model din gama Lamborghini.

Conceptul Lamborghini Urus a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Beijing din acest an, iar reacțiile inițiale au fost pozitive. Dacă totul merge conform planului, Lamborghini ar putea introduce acest model în producția de serie în 2016, iar targetul ar fi de 3.000 de unități vândute pe an.

Urmareste Automarket
Modelul Lamborghini Urus va folosi platforma PL73, aceiași cu cea folosită de modele ca Audi Q7, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg și posibil și viitoarea versiune de serie a SUV-ului Bentley EXP 9 F.
Urus va fi construit din materiale ușoare ca fibra de carbon și aluminiul, inginerii Lamborghini dorind să obțină un SUV cu o greutate de cel mult 2.000 kg.
În ceea ce privește sursa de putere, aceasta poate fi un V8 Audi de 4.2 litri ce va livra o putere maximă de 600 CP.

via Worldcarfans

Comentarii (10)

  • nu am nici o indoiala ca e o masina formadabila care se adreseaza unei anumite categorii sociale....e o fita!
    15 1
  • Cayenne turbo costa 130k euro deci170k pt. Lambo nu e mult
    18 3
  • o tampenie...
    17 11
  • Cu banii aia cumpri un Cayenne si un X5 full.
    7 7
  • Cum poti sa compari X5 cu Lamborghini? :-)
    15 2
  • ilogic
    eu nu inteleg, de ce sa-mi iau platforma de q7 cu motor de audi si sa dau 170k pe ea? doar pentr ca e mai usor? vreau sincer sa inteleg dar nu pot...cineva sa-mi explice ce fel de oameni cumpara modelu asta! poate doar aia care vor neaparat un lambo si se baga la cel mai ieftin...
    5 3
  • @Alex Ce are ? BMW este o marca mai fiabila decat grupul VAG la un loc. Iar X5 e cel mai bun SAV inca de cand a aparut. Stai sa vezi viitorul model cum pune la pamant toata concurenta la orice capitol. Nu mai zic de X5 M ...
    5 4
  • Primul model lansat va fi luat de un roman si il vei vedea la Mamaia pe plaja, impotmolit in nisip. :))
    9 0
  • Cristi
    Nu a calculat nimeni cate Matizuri isi lua de banii aia?
    Da e foarte scumpa...dar segmentului de piata caruia ii se adreseaza si-o doreste si pentru acest lucru. Credeti ca ar mai avea aceasi satisfactie daca ipotetic firma ar fi gasit o solutie miraculoasa de a reduce pretul (si dinnou ipotetic chiar ar fi redus acest pret)...daca ar fi fost accesibil la clasa medie sau saraca a societatii si ai fi vazut peste tot modelele acestea?
    Nu pot spune decat ca mi-ar placea sa o conduc pt performante dar la o inchiriere, nici daca mi-as permite nu as cumpara-o.
    2 0
  • marius
    nu mi place! are mai mult de doua usi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru