Lancia Flavia a primit o ediţie specială la Festivalul de Film de la Veneţia

de Sebastian Toma
Luni, 03.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lancia a transportat cineaştii prezenţi la Festivalul de Film de la Veneţia din 2012 cu o ediţie specială a lui Flavia, numită Red Carpet Edition.

Lancia Flavia a primit o ediţie specială în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia. Modelul a fost realizat în colaborare cu Poltrona Frau, o companie italiană specializată în interioare îmbrăcate cu măiestrie în piele, care îşi celebrează în acest an centenarul. Lancia şi Poltrona Frau colaborează încă de la începutul anilor 1920, aşa că parteneriatul pentru o ediţie specială a lui Flavia nu a fost o surpriză, mai ales că Lancia este sponsorul Festivalului de Film de la Veneţia pentru al doilea an consecutiv.

Profitând de poziţia de sponsor principal al acestui eveniment prestigios, cei de la Lancia au asigurat transportul artiştilor până la covorul roşu cu Lancia Flavia Red Carpet Edition. Modelul decapotabil bazat pe o platformă Chrysler a fost prima decapotabilă folosită vreodată pentru transportul cineaştilor la covorul roşu, spun cei de la Lancia. Pe lângă faptul că Lancia a fost sponsorul principal al evenimentului, Lancia a şi finanţat producţia unui scurtmetraj regizat de Gabriele Muccino, numit "She was there".

Urmareste Automarket
Ediţia specială a lui Lancia Flavia are o tapiţerie specială de culoare roşie, "Pelle Frau Pieno Fiore", care îmbracă scaunele şi cotierele, alături de o caroserie vopsită în alb. Pe piaţa din Italia, Lancia oferă modelul Flavia în compania unui motor pe benzină de 2.4 litri, care oferă 170 CP şi este cuplat unei transmisii automate cu şase trepte.

Via Lancia

Comentarii (2)

  • O masina foarte banala!
    4 0
  • Desi e o masina simpla, si relativ atragatoare ca design, este total neprietenoasa cand vine vorba de motorizari.
    Nu cred ca se vor vinde mai mult de 5-10 masini de astea in Romania pe tot parcursul ciclului de viata al modelului.
    Defapt ma indoiesc ca se vor face demersuri de a se aduce si omologa pentru vanzare in Romania vreodata Lancia Flavia.
    Sunt prea putin populare la noi.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru